banner113

ÖHEP'te güzel buluşma

banner106

Özel Hamdullah Emin Paşa Okullarının başlattığı "İnsan Okur" projesi kapsamında gerçekleştirilen yazar-okur buluşmalarından birini daha gerçekleştirdi.

ÖHEP'te güzel buluşma
30 Kasım 2016 Çarşamba 10:11

banner108
banner238

Çocuk kitabı yazarı Aytül Akay ÖHEP Okulları konferans salonunda 5. ve 6. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Akay'ın “Esrarengiz Duman” adlı kitabını okuyan öğrenciler hem okudukları kitap hakkında yorumda bulundular hem de kitapla ilgili eleştirilerini yazara ilettiler. 
KEYİF ALDILAR
Öğrencilerin, okuma kültürlerine katkı sağlayan bu etkinliğe keyifle katıldılar. Okudukları kitabın yazarıyla bir araya gelerek yazarlık hakkında da sorular yöneltip keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiler.  Söyleşinin ardından 4. sınıf öğrencileri ile atölye çalışması yapan Akay ÖHEP Okulları öğrencileri ile buluşmaktan keyif aldığını dile getirdi. 
GECEYİ SEVMEYEN ÇOCUK
Masallarını topladığı ilk çocuk kitabı "Geceyi Sevmeyen Çocuk" kitabıyla daha çok tanınan yazar Aytül AKAY, 1991 yılından beri çocuklar ve gençler için yazmaya devam ediyor. 150'yi aşkın yayımlanmış kitabından 32 tanesi; Almanca,İngilizce, İspanyolca, Farsça, Bulgarca ve Arapça'ya çevrilerek yurt dışında da yayımlandı.

 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.