banner113

Tatil için geldiler denizde boğuldular

banner106

Aksaraylı işadamı Zekeriya Dalkılıç (44) ile birlikte tatile geldiği Gamze Gökçe (33) Alanya ilçesinde denizde boğularak can verdi. 

Tatil için geldiler denizde boğuldular
06 Kasım 2018 Salı 17:18

banner108
banner238
Avsallar Mahallesi'nde dün sabah vatandaşlar denizde bir erkek ve kadın cesedi görerek jandarmaya haber verdi. Yapılan ilk incelemede üzerlerindeki kıyafetlerle boğulan kişilerin Gamze Gökçe ve Zekeriya Dalkılıç olduğu belirlendi. Cesetleri otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Zekeriya Dalkılıç ve Gamze Gökçe'nin tatil için Aksaray'dan ilçeye geldikleri ve ikisinin de evli olduğu ileri sürüldü.
KURTARMAK İSTEMİŞ
İşadamı Zekeriya Dalkılıç'ın 2009-2013 yılları arasında bir yerel gazetenin sahibi olduğu, Gamze Gökçe'nin de Aksaray'da yerel bir gazetede çalıştığı iddia edildi. Olayı soruşturan jandarmaya ifade veren görgü tanıkları ise sabah saatlerinde sahilde birlikte alkol alırlarken bir anda elbiseleriyle koşarak denize giren işadamı Zekeriya Dalkılıç'ın boğulduğunu, onu kurtarmak için peşinden giden Gamze Gökçe'nin de dalgalara kapılarak hayatını kaybettiğini ileri sürdü. Olayla ilgili detaylı araştırmanın devam ettiği bildirildi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.