Ümit Besen'in ardından sahne alan Türk müziğinin muhteşem seslerinden Muazzez Ersoy konserine "Yine Mevsimler Dönecek" isimli parçasıyla başladı. Ersoy, daha sonra Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibini yanına çağırarak teşekkür etti. Sanatçı Muazzez Ersoy, kendini dinlemeye gelen kalabalığa dönerek "Böyle bir Belediye Başkanına sahip olduğunuz için gerçekten şanslısınız. Hem genç, hem yakışıklı hem de çok çalışkan. Belediye başkanınıza sahip çıkmalısınız" diyerek en seçkin parçalarını hayranlarına seslendirmeye devam etti. 

CENNET PARÇASINI BAŞKAN YÜCEL VE EŞİ İÇİN SÖYLEDİ
Söylediği birbirinden güzel parçalarla sık sık alkışlanan Muazzez Ersoy, bir ara sahneden inerek protokolde oturan Başkan Yücel ve eşi Yıldız Yücel'in yanına gitti.Ersoy, "Cennet" adlı parçayı Başkan Yücel ve eşi Yıldız Yücel'le birlikte söyledi.

"ÖLÜRÜM TÜRKİYEM" PARÇASINI BİRLİKTE SÖYLEDİLER
 Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, konser sonunda Muazzez Ersoy'a Alanya ipek kozasından taç, MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy çiçek ve  Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu Alanyaspor forması hediye etti. Hediye takdiminin ardından Muazzez Ersoy "Ölürüm Türkiyem" parçasını Başkan Yücel, Aksoy ve Çavuşoğlu'yla birlikte seslendirdi. 
Ersoy konser aralarında yaptığı konuşmalarında, her fırsatta  Başkan Yücel'i tebrik ederek övgüler yağdırdı, vatandaşlardan alkış istedi.