banner113

Bu ameliyat ALKÜ'de ilk kez yapıldı

banner106

Bu ameliyat Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk kez yapıldı.

Bu ameliyat ALKÜ'de ilk kez yapıldı
23 Ocak 2018 Salı 10:26

banner108
banner238

Türk Nöroşirurji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu üyelerinin izleyici olarak katıldıldığı ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi  Yardımcı  Doç Dr. Birol Özkal, Op. Dr. Kürşad Tuğrul, Koç Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi  Doç. Dr. Onur Yaman ve kalabalık bir sağlık ekibiyle gerçekleştirilen Spinal Deformite (Omurganın çeşitli eğim ve diziliminin bozukluğu) şikayeti olan 2 hastanın ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirilldi.    
İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yaklaşık 3 saat süren ameliyat sonunda 2 hasta, başarılı bir şekilde servise alındı. Yardımcı Doç Dr. Birol Özkal ve Op. Dr. Kürşad Tuğrul; "Hastanemize yakışır şekilde birçok ameliyat gerçekleştirmekte ve bunu diğer Beyin Cerrahisi Uzman meslektaşlarımızla da paylaşmaktayız. Hastanemizde ilk kez yapılan ve oldukça riskli olan bu tür ameliyatları artık hastanemizde yapmaya  ve olumlu sonuçlar almaya devam edeceğimize inanmaktayız. 
DURUMLARI ÇOK İYİ
İki hastamızın da durumu gayet  iyi. 5-6 saat  süren  bir operasyonun sonunda hastarımızın durumlarının iyi olması bütün yorgunluğumuzu da almaktadır. Ameliyata katılan Koç Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi  Doç. Dr. Onur Yaman’a Türk Nöroşirurji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu üyeleri‘ne desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz ” dedi.  
YAZAN'DAN TEBRİK
Hastane Başhekimi Dr. Tevfik Yazan ise (ALKÜ) Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak kocaman  bir aile  olmayı başardıklarını ve güzel işlere imza atmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.  Yazan "Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörümüz Ahmet Pınarbaşı’nın da katkılarıyla yeni akademisyenlerimizle ve genç dinamik kadromuzla birlikte hastanemizde birçok başarılı işlere imza atılmaktadır. Bunlardan birine ise bugün şahit olmaktayız. Sağlık çalışanlarımın her birine çok güvenmekte ve inanmaktayım. Başarılarının ise devamını diliyorum” dedi.

 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.