banner113

Abdullah Öztürk, iki partinin arasını açtı...!

banner106

Mensubu bulunduğu MHP'den istifa etmeyerek, Ak Parti'den Antalya Milletvekili aday adayı olan Abdullah Öztürk, krize nede oldu...

Abdullah Öztürk, iki partinin arasını açtı...!
27 Nisan 2018 Cuma 19:22

banner108
banner238

MHP'li Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in listesinden belediye meclis üyeliğine gelen ve 4 yıl encümen daima üyeliği yapan Abdullah Öztürk'ün aldığı şok bir kararla meclis üyeliğinden istifa ederek, Ak Parti'den Antalya Milletvekili aday adayı oldu.
MHP: BİZE İSTİFASI GELMEDİ
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ise Manşet Alanya'ya yaptığı özel açıklamasında "Sayın Öztürk'ün Ak Parti'den aday adayı olduğunu sosyal medyadan öğrendik. Bize kendisinin istifası ile ilgili her hangi bir dilekçe gelmedi. Takdiri Alanya kamuoyuna bırakıyorum" derken, Öztürk'ün bu istifası Alanya Ak  Parti yönetiminde de hoş karşılanmadı.
AK PARTİ: ETİK DEĞİL
Alanya Ak Parti yönetim kurulu üyelerinden bazıları Öztürk'ün bu yaklaşımını doğru bulmayarak "Öztürk iki partinin arasını mı açmaya çalışıyor. Eğer partimizden aday adayı olacak sa MHP'den istifa etmesi gerekir. Bu etik bir davranış değil. Bu şekilde aday adaylığı başvurusu kabul edilemez" şeklinde sersenişlerini dile getirdiler.
İki Partinin arasını açan Öztürk'ün ise nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyor. 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.