banner113

Ak Partiden Manşet Alanya'ya ziyaret

banner106

Ak Parti Alanya Gençlik Kolları üyeleri, Manşet Alanya gazetesine ziyaret te bulundu

Ak Partiden Manşet Alanya'ya ziyaret
29 Eylül 2016 Perşembe 14:57

banner108
banner238

Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Işık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilen Manşet Alanya gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Kalaycı ile görüştüler. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan gençlik kolları, yaptıkları çalışmalar hakkında Kalaycı'yı bilgilendirdiler. 
Işık "Alanya basınının duayen isimlerinden olan Hüseyin Kalaycı abimize hayırlı olsun diyoruz. Manşet Alanya Gazetesi yayına başladığı andan itibaren yeni bir soluk ve heyecan getirdi. Yaptıkları haberleri yakından takip ediyoruz. Bir çok konuda bizleri bilgilendiyor. Kendilerine başarılar diliyoruz. Alanyamıza ve bölgemize yeniden hayırlı olsun" dedi.
KALAYCI'DAN AK PARTİ GENÇLİĞİNE TEBRİK
www.mansetalanya.com'un genel yayın yönetmeni Hüseyin Kalaycı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Ak Parti gençliği öncelikle kutlamak istiyorum. Sevgili kardeşim Alaattin Işık önderliğindeki Ak Partili gençlerin çalışmalarını çok yakından takip ediyoruz. Takdire şayan çalışmalardır. Bir gününüzü bile boş geçirmeyerek her zaman dolu dolu çalışmalar yapıyorsunuz. Sizlerin bu yaptığı çalışmalar örnektir. Sizleri yürekten kutluyorum ve temennim önümüzdeki yıllarda bir üst kademelere geçerek Alanya yönetimini başarıyla yönetmenizdir" dedi.
 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.