AK Parti Antalya milletvekili adayları ilçelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut milletvekillerinin yanı sıra 27'nci dönem için aday olan isimler de vatandaşla buluşup sorunlarını dinliyor, 24 Haziran'dan sonraki Türkiye'yi ve AK Parti'nin yapacağı yatırımları anlatıyor.
ÇOK ÖNEMLİ
AK Parti MKYK Üyesi, Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Mustafa Köse, seçim çalışmalarına Kaş ilçesinde devam etti. İstikrarın devamı için bugüne kadar girdikleri bütün seçimlerin önemli olduğunu anlatan Köse, "24 Haziran hepsinden daha önemli. Sadece kendimiz için değil, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği için çok önemli. Çünkü bu seçim, geleceğin Türkiye'sinin şekilleneceği bir seçim olacak" dedi.
YENİ YATIRIMLAR
Milletvekili İbrahim Aydın ise baba ocağı Manavgat'taydı. Aydın, Manavgat'ın yeni golf sahalarıyla turizmde farklı bir pazar kazanacağını belirtti. Seçim çalışmalarına Elmalı'da devam eden Kemal Çelik, yeni cumhurbaşkanlığı sistemiyle bürokraside 'bugün git yarın gel' zihniyetinin son bulacağını anlattı.
YENİ HİKAYELER YAZILACAK
AK Parti'nin genç vekil adayı Seyit Emre Göyük, Gazipaşa'da vatandaşla buluştu. AK Parti'nin gençlere verdiği önemi anlatan Göyük, seçilme yaşının 18'e indirilmesinin bunun en önemli göstergesi olduğunu ifade ederek, "Genç arkadaşlarımızla küresel alanda yeni başarı hikâyeleri yazacağız" dedi. Göyük, "Hikayemizi, başkalarını izleyen değil, başkalarının örnek aldığı, dünyada adından söz ettiren, sonuna kadar güvendiğimiz genç kardeşlerimle birlikte yazacağız" diye konuştu.