banner113

AKP'nin toplantısının ardından basına demeç!

banner106

AKP İlçe yönetimi haftalık toplantısını Mustafa Toklu başkanlığında gerçektirdi

AKP'nin toplantısının ardından basına demeç!
16 Temmuz 2019 Salı 15:26

banner108
banner238
Toplantı sonrası açıklama yapan İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yönetim kurulu üyesi Mimar Oya Diler’in eşi Hasan Murat Diler’in vefatıyla sarsıldıklarını ifade etti. 
15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümünü tüm ülkede olduğu gibi Alanya’da da sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerle birlikte andıklarını söyleyen Toklu, “İnşallah bir daha 15 Temmuz gibi hain darbe girişimleriyle karşı karşıya kalmayız ve bu tarz günlerle karşılaşmayız. Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nde Alanya’daki tüm siyasi partilerin daha yoğun bir şekilde, parti temsilcileri ve başkanları ile katılmalarını isterdik. Ancak alanda birçok siyasi parti başkanı ve temsilcisini göremedik” dedi.
DİMDİK SİLAHSIZ BİR ŞEKİLDE DURDURMUŞTUR
15 Temmuz’un birlik günü olduğunu ve 2016 yılında hangi partiden olursa olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla tüm vatandaşların sokağa indiğini anımsatan Toklu, “Türk milleti 15 Temmuz 2016’da terör örgütü karşısında dimdik silahsız bir şekilde durmuştur. İnşallah rabbim bizlere bir daha bu tarz günler yaşatmaz” diye konuştu. 


 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.