Oba'da bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğünde düzenlenen törene Kaymakam Mustafa Harputlu, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Emniyet Müdürü Alper Avcı, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Törende konuşma yapan Başkan Yücel şunları söyledi.
Belediyemize kazandırdığımız araç ve iş makinalarımızın tanıtım törenine hoş geldiniz, şeref verdiniz.
2014 yılında göreve geldiğimiz ilk günkü hizmet aşkıyla, Alanya sevdamızla gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan, enerjimizi kaybetmeden Alanya için çalışıyor, üretiyoruz.

Alanya’yı yeni hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bugün yeni aldığımız 40 araç ve iş makinamızı dualarla halkımızın hizmetine sunacağız. Göreve geldiğimiz günden, 2020 yılına kadar 200’ün üzerinde aracı belediyemize kazandırdık. Şimdiye kadar 50 aracı hurdaya dönüştürdük.  Ekonomik ömrünü tamamlamış 50 aracı da bu yıl içinde yenileyeceğiz. Şu an; 540’ın üzerinde araç ve iş makinasına sahip araç filomuzla, artık Antalya’nın en güçlü araç filosuna sahip belediyelerinden biriyiz.

Güçlü araç filomuzla, kurduğumuz sistem ve hizmet ağıyla Merkezde verdiğimiz tüm hizmetlerin aynısını, beldelerimize, kırsal mahallelerimize,  Torosların en uç noktasındaki yaylalarımıza da aynı hızda ve kalitede ulaştırıyoruz.
6 yıla yaklaşan hizmet süremizde Alanya Belediyesi’nin gücüne güç kattık. Alanya Belediyesi’ni tüketen değil üreten, hep dışarıya bağımlı değil, kendi ayakları üzerinde durabilen, 3 kat artırdığımız bütçemizle, personelimizle, araç filomuzla, bölgesinde lider bir belediye haline getirdik.
 
Temel belediyecilik yatırımlarında daha önce görülmemiş bir performans ortaya koyarken, hep birlikte Alanya’nın yıllarca ötelenmiş sorunlarına köklü çözümler ürettik. Diğer yandan sosyal belediyecilik uygulamalarında; kültür-sanat, gençlik, spor, sağlık ve eğitimde de şehre vizyon kazandıran adımları kararlılıkla attık.
Herkesin gıpta ile izlediği ve birçoğu Antalya’da ilk olan; birçok eserleri şehrimize hep birlikte kazandırdık. Geldiğimiz noktada, Türkiye çapında takip edilen, bilinen ve örnek alınan bir belediye olmakla iftihar ediyoruz. Nitekim; 2019 yılında, restorasyon, mutfak mirası ve geri dönüşüm alanlarında yaptığımız çalışmalarla ülke çapında ödüller aldık.
İnşallah bu ödüllerin, Alanya’ya kazandırdığımız eserlerin arkası gelecek ve biz Antalya’ya ve tüm Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz.
 

Bizler, herşeyden önce kalpler ve gönüller kazanmanın her şeyden üstün olduğuna inandık. Her vesile ile bir ve beraber olmanın en büyük güç olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Değerli hemşerilerimizle gönül bağımızı hiç koparmadan, onların dertleriyle dertlenerek, vatandaşımızın ekmeğini ve işini büyütmenin gayesi ve gayreti içinde olmayı sürdüreceğiz.
Rabbim nasip ettiği sürece Alanya için yeni eserler ve hizmetler üretmeye, şehrimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya, yeni hayaller kurmaya ve hayallerimizi birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz.
 
Bu duygularla konuşmama son verirken; araçlarımızın Alanyamıza ve halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Allah, güzel hizmetlerde kullanmayı nasip etsin.