banner113

Alanya da cumhur ittifakı buluştu...

banner106

Alanya da cumhur ittifakı buluştu...
30 Mart 2019 Cumartesi 19:13

banner108
banner238


Yerel seçimler öncesi Alanya’ya gelen Bakan Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e övgüler yağdırdı, Cumhur İttifakı’nı destekleyen vatandaşlara teşekkür etti. 

Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun iştirakleriyle 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi son mitingini düzenledi. İlk olarak Avsallar Mahallesi’nde Bakan Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla seçim ofisinde Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaşlarla buluşan Başkan Yücel, daha sonra da seçim otobüsüyle şehir turu atıp, kendisini selamlayan vatandaşlara Bakan Çavuşoğlu ile birlikte karanfil dağıttı. Otobüsle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Seçim Ofisi’ne gelen Bakan Çavuşoğlu ve Başkan Yücel, Cumhur İttifakı destekçilerine hitap ettiler.

Başkan Yücel yaptığı konuşmada, “Biz sizlerle var olduk, sizlerin desteği ile bugünlere geldik. Bu coşkunuz için, desteğiniz için, vefanız için, ucu bucağı gözükmeyen katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bizler 5 yıl boyunca halkımızla hep iç içeydik. Son 3 aydır da yoğun seçim kampanyamızda sizlerle güzel Alanyamızı karış karış dolaştık. Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu kutlu yolda, sizler de bizimle gece gündüz demeden, yağmur soğuk demeden aylardır koşturdunuz, çalıştınız. Alanya’ya hizmet sevdasıyla, evinin ve çocuklarının yüzüne hasret kalarak, üç dört saatlik uykuyla yetinerek çalışan sizlere, Cumhur ittifakının her bir neferine, AK Partili ve MHP’li kardeşlerime, partili partisiz tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah gayretimiz ve emeklerimiz 31 Martta meyvesini verecek” dedi.


BAKAN ÇAVUŞOĞLU: “ALANYA SEÇMENİNE MİNNETTARIZ”
Başkan Yücel’in ardından konuşan Bakan Çavuşoğlu da, Alanya’da gece gündüz demeden gayret sergileyen tüm partililere ve Cumhur İttifakı’na gönül vermiş vatandaşlara seslenerek, “Yarın demokrasimiz tecelli edecek. Tüm ekip arkadaşlarımız seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak çalıştı, çabaladı. Bu süreçte emeklerini esirgemeyen tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Alanya seçmenin de bizlere gösterdiği ilgiden duyduğum memnuniyet son derece yüksektir. Alanya emin ellerde. Alanya’nın geleceği emin ellerde. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.