banner113

ALANYA'NIN CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YÜCEL, STARTI BABA OCAĞI KESTEL'DEN VERECEK

banner106

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, seçim startını baba ocağı Kestel Mahallesi’nden verecek. Başkan Yücel, 1 Şubat Perşembe akşamı saat 19.00’da Kestel Düğün Salonu’nda gerçekleşecek buluşmaya tüm Alanyalıları davet etti.

ALANYA'NIN CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YÜCEL, STARTI BABA OCAĞI KESTEL'DEN VERECEK
30 Ocak 2024 Salı 13:50

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, 2 dönem belediye başkanlığı yaptığı, baba ocağı Kestel’de düzenleyeceği geniş katılımlı bir halk buluşmasıyla yeniden Alanya halkının teveccühlerini kazanmak için yola çıkıyor. Başkan Yücel, “her zamanki gibi yine tüm Alanyalı hemşehrilerimize ulaşacağız, sıkılmadık el, alınmadık gönül bırakmayacağız, vatandaşlarımızın destekleriyle Alanyaya hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.
HER MAHALLEYE GİDİLECEK
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, Alanya’da yine her mahalleye gideceklerini söyledi. Başkan Yücel, vatandaşın taleplerini dinleyecek, gelen istekleri yine birinci ağızdan çözecek.
BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET
Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, bütün vatandaşları Kestel Düğün Salonu’ndaki etkinliğe davet ederek şu ifadeleri kullandı; “Göreve geldiğimiz günden bu yana hep söylüyoruz; Bizim için en büyük hizmet gönüller almaktır, gönüllere girmektir, vatandaşımızın yüzünü güldürebilmektir. Bu uğurda çıkmış olduğumuz yolda ilk mahalle buluşmamızı baba ocağım Kestel Mahalle’mizde gerçekleştireceğiz. Tüm Alanyalıları 1 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da Kestel Düğün Salonu’na davet ediyorum.” 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.