Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan ‘Kan Ver, Umut Ol’ projesi kapsamında Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında etkinlik düzenlendi. İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve emniyet mensupları Kızılay bağış çadırlarında kök hücre ve kan bağışında bulundu.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile gönüllü kök hücre bağışçısı bulmak amacıyla ‘Kan Ver, Umut Ol’ projesini oluşturdu. Denizli Valiliği tarafından da desteklenen proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında kök hücre ve kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe; Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın, Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz ve polisler katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Güney Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Zafer Aydın; “Türk Kök Hücre Projesi 2014 yılından beri Kızılay ile Sağlık Bakanlığı arasında yapılan anlaşma çerçevesinde bugüne kadar geldi. Geçen sene yaklaşık olarak 5 bin civarında kök hücre bağışı bölgemizde toplandı. Bu yılda 7 bin 500 civarında bir rakama ulaştık. Kök hücreye ihtiyacı olan hastalarımız için başlatılan kampanyada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.