banner113

Antalya Büyükşehir'de küçük hesaplar...

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek koronavirüsten hastanede yatarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediyede işleri toparlaması için gönderdiği bürokrat Hüseyin Karakuş’un otel masrafı sorun oldu.

Antalya Büyükşehir'de küçük hesaplar...
25 Nisan 2021 Pazar 09:54

banner108
banner238
Antalya’ya Kılıçdaroğlu’nun önerisiyle genel sekreterlik görevi için gelen Karakuş, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nın hemen karşısında bulunan ve belediyenin misafirlerini de ağırladığı otele yerleştirildi.
Bir süre burada kalan ve daha sonra da DSİ misafirhanesine yerleşen Hüseyin Karakuş, Böcek’in göreve başladığı güne kadar başkanlık katında çalışmasını sürdürdü. Böcek, koltuğuna oturur oturmaz,  Karakuş’un tüm yetkilerini alıp yeniden Cansel Çevikol Tuncer’e verdi.
FATURA GELDİ AMA...
Karakuş, belediyede başka bir birimde görevlendirilmesinin ardından dava açarken, bir süre önce de ilginç bir gelişme yaşandı. Otel, büyükşehiri arayarak Karakuş’un 3 bin TL’yi aşkın konaklama ücretinin ödenmesini istedi. Başkanlık makamından otele bu paranın ödenmeyeceği bilgisi gelince, otel görevlileri; o dönem başkan vekili olarak görev yapan CHP Meclis Büyükşehir Üyesi Mehmet Hacıarifoğlu’nu aradılar.
Hacıarifoğlu, faturayı kendisine ait Hacıarifoğlu Ltd. Şti. adına kestirerek ödemeyi yaptı.

Gün Haber 

http://www.gunhaber.com.tr/haber/Antalya-Buyuksehir-de-kucuk-hesaplar-/480114

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.