banner113

ANTALYA ESNAF ODALAR BİRLİK BAŞKANI DERE, ESKİ ODA BAŞKANI YENİALP'İN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ! İŞTE YENİALP'IN PARTİSİ!

banner106

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Adlıhan Dere, istifa eden Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp'ın adaylığını ilan etti

ANTALYA ESNAF ODALAR BİRLİK BAŞKANI DERE, ESKİ ODA BAŞKANI YENİALP'İN ADAYLIĞINI İLAN ETTİ! İŞTE YENİALP'IN PARTİSİ!
15 Aralık 2023 Cuma 14:33

banner108
banner238

Dere yayınladığı mesajında Yenialp'e 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde başarılar dileyerek şunları söyledi.
2010 - 2023 Yılları arasında Alanya Bakkallar Bayiler Esnaf Odası Başkanımız olarak görev yapan aynı zamanda birlik yönetim kurulu üyemiz olan, birlikte çalışmaktan onur ve mutluluk duyduğum değerli kardeşim Velittin Yenialp’e bu zamana kadar esnaf ve sanatkarlarımız adına yapmış olduğu tüm çalışmalardan dolayı teşekkür eder, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve İdareler Seçimlerinde çıkmış olduğu bu yeni yolda başarılar dilerim"

Şahin'in İYİ Partiden Alanya Belediye Başkan adayı ilan edilmesinin ardından çalışma ekibinde yer alan Velittin Yenialp, Alanya Belediye Meclis üyesi adayı olacak. Yenialp'ın 1. sırada olmasına kesin gözüyle bakılırken, seçildikleri takdirde ise Belediye Başkan yardımcısı olacağı konuşuluyor. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.