Antalya Dostlar Platformu'na konuk olan Feridun Bahşi, şunları söyledi " Ekonomi çöktü, yargı tek adamın elinde oyuncak oldu. Türkiye'de Arap hayranlığı yaygınlaştı. Eğitim Araplaştı. Arap hayranlığı öylesine endişe verici bir noktaya taşındı ki İstiklal Marşı'nı bile Arapça okumak isteyen, bu hevesle yanıp tutuşanlar var" '6 benzemez' diye tabir edilen 6 siyasi partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem ile tarihi bir birliktelik oluşturduklarını vurgulayan Bahşi, "6 siyasi partinin genel başkanı büyük şeytandan, bu garabet sistemden ülkeyi kurtarmak araya geldi" dedi.. 
AKP, HDP ile Kürt Açılımı için yeniden görüşmeye başladı 
Aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in avukatı da olan İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AKP'nin iktidarda kalmak için her yolu ve yöntemi denediğini,  AKP'nin Dolmabahçe Mutabakatının devamı olarak Kürt Açılımı için HDP ile yeniden görüşmelere başladığını iddia etti. HDP ile ittifak yapan her partinin tabanını kaybedeceğini öne süren Bahşi, "HDP ile hangi parti ittifak yaparsa o partinin tabanından başka partilere geçiş olur. HDP, 6'lı masaya çağrılmadığı için AKP ile ittifaka sıcak bakabilir" diye konuştu. 
Zeytinliklir için muhalefet partileri ortak hareket ediyor 
AKP iktidarının Türkiye'nin kaynaklarına yandaşlara peşkeş çekmeye devam ettiğini vurgulayan Bahşi, zeytinliklerin madencilik faaliyetlerine, devamında asıl niyet olan imara açılması girişiminin ise kabul edilemez olduğunu söyledi. CHP, İYİ Parti, Deva Partisi, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi'nin zeytinlikler konusunda da ortak hareket ettiğini bildirdi. " İYİ Parti olarak zeytinliklerin talanını içeren yönetmeliğin iptali için Danıştay'a dava açtık. Meclis'e önerge de verdim. 6 parti ile birlikte bu konunun takipcisiyiz. Zeytinliklerin yandaşlara peşkeş çekilmesinin önüne geçeceğiz" dedi.. Bahşi, görevden alınan ile yeni atanan bakanların FETÖ'e yakın isimler olduğunu da öne sürdü.