Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Çarşamba günü icraatın içinden gezisi düzenleyerek çalışmalarını hem meclis üyelerine hem de gazetecilere göstermişti. Programa katılan gazeteci Hüseyin Kalaycı ise sosyal medya hesabından geziye katılmayan İYİ Partili meclis üyelerini eleştirmişti. 
Gazeteci Hüseyin Kalaycı eleştirisinde şunları ifade etmişti. 
"Alanya belediyesinin icraatın içinden programına iştirak ettik. CHP, MHP, Ak Parti ve Bağımsız meclis üyesinde katılırken, gözler İYİ Partili meclis üyelerini aradı. Muhalefetlik yapılacaksa çalışmaların yerinde görülmesi gerekir" dedi. 
ARIKAN CEVAP VERDİ
Gazeteci Kalaycı'nın eleştirisine İYİ Parti Teşkilat Başkanı Alper Arıkan sosyal medya hesabı üzerinden kısa bir açıklama yaparak şunları ifade etti "Siyasi nezaketten uzak tutumlarla karşılaşmamak için İYİ Parti meclis üyelerimiz orada olmadılar...Saygılarımla"
ARIKAN "BİZE KARŞI SAYGISIZLIK YAPILDI"
Gazeteci Hüseyin Kalaycı, telefonla Arıkan'ı arayarak bu sözlerinin ne anlam taşıdığını sordu. Arıkan ise şu cevabı verdi. "İYİ Parti meclis üyeleri ve teşkilat olarak bir belediye programına katıldık. Orada davetli olan bir siyasi partinin temsilcisi tarafından hakarete maruz kaldık.  Daha sonra ise sayın Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den özür bekledik. Aradan uzun zaman geçmesine rağmen bir özür telefonu gelmedi. Bizde bundan böyle belediye programlarına katılmama kararı aldık" dedi.