banner113

BAHÇELİ'NİN GRUP TOPLANTISINDA İL MESAJI ALANYA'YI HEYECANLANDIRDI. BAŞKAN YÜCEL DÜN BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETMİŞTİ!

banner106

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür" diyerek İL statüsüne geçmeyi bekleyen Alanya'yı heyecanlandırdı. 

BAHÇELİ'NİN GRUP TOPLANTISINDA İL MESAJI ALANYA'YI HEYECANLANDIRDI. BAŞKAN YÜCEL DÜN BAHÇELİ'Yİ ZİYARET ETMİŞTİ!
13 Haziran 2023 Salı 12:40

banner108
banner238


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Cumhuriyetin yüzüncü yılında 100 maddelik anayasa teklifinin müzakere için hazır olduğunu belirten Bahçeli, "Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür." ifadelerini kullandı. 


 Milletvekili seçilen siz değerli arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyorum. Bu çatı altında yapacağımız çalışmalarımızın daha güzel işlere kapı aralamasını diliyorum. Bugünkü toplantımızı takip eden tüm vatandaşlarımıza en halisane selamlarımı iletiyorum. 2 Haziran'da TBMM çağrısız toplanmış and içme töreni yapılmıştır. Bütün milletvekillerinin ettikleri yemine sadık kalmasını bekliyor ve diliyorum. Kurulamayan, kurulsa bile yürüyemeyen koalisyon hükümetlerinden ne iz, ne eser kalmıştır. 14 Mayıs seçimini referandum olarak görenler kaybetmiştir. Seçimin 6. gününde yeni kabinenin göreve başlaması ülkemiz adına önemlidir. Türk milleti Cumhurbaşkanımız başkanlığındaki kabineye inanmış ve onay vermiştir. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimlerden güçlenerek çıkmıştır. Cumhur ile Cumhuriyet'in kucaklaşması, insan ve toplumun bütünleşmesi yeni yönetim sistemiyle daha da pekişmiştir. Bu başarı Türk milletinin kutlu iradesiyle tezahür etmiştir.

Ülkemiz 3 Haziran itibariyle yeni sistemin 2'nci dönemine resmen geçiş sağlamıştır. Milletin sözü üstüne söz, iradesi üzerine bir irade olamayacaktır. Türk milleti 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta dosta güven, düşmana korku salmıştır. İhanet masasına oturanlar, yanılmış viraneye dönüşmüşlerdir. Sandığın dibini boylamaktan kurtulamamışlardır. 


YENİ YÜZYILDA 100 İL 1000 İLÇE MESAJI
 Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde 100 madddelik anayasa teklif metnimiz çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür. 100 maddelik anayasa teklifimiz müzakere etmek için hazırdır. 

Öte yandan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve meclis üyeleri, MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek, brifing vermişti. Yücel'in konuları arasında Alanya'nın il konusuda gündeme gelmişti. 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.