Alanya Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Başkanlığında gerçekleştirildi. Gündeme ilişkin maddeler ve komisyon kararlarının görüşülmesinin yanısıra, Başkan Yücel meclis üyelerine belediye hizmetleriyle ilgili de kısa bilgiler sundu.
YÜCEL’DEN, FESTİVALE DAVET
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu yıl 20-21-22 Mayıs tarihleri arasında 17.si düzenlenecek Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’yle ilgili Meclis Üyelerine bilgi vererek vatandaşları ve üyeleri festivale davet etti. Yücel, “Festivalimizin bu yıl ki teması “sevgi” . Bu yıl 17.sini düzenlemenin gururunu yaşıyoruz. 20 Mayıs saat 17.30’da başlayacak festival kortejimizde Yörük Göçü, kardeş şehirlerimiz, animasyon gruplarımız, çocuklara yönelik etkinlikler yeralacak. Festivalin 3 gün devam edeceği iskele meydanında ise kültür sanat stantları, yemek stanları, sergiler, gösteriler, Alanya kültürüne özgü etkinlikler ve yemekler yeralacak. Birbirinden değerli sanatçılarımız belediye arkasında vatandaşlarımıza 3 gün boyunca konser verecek. Tüm Alanya halkını, meclis üyelerimizi, yerli yabancı misafirlerimizi etkinlilerimize davet ediyorum” dedi.

“2017 TURİZM SEZONU DOLU DOLU GEÇECEK”
Meclis Üyelerine Gazipaşa – Alanya Havalimanı’na Rusya’dan düzenlenen charter seferleriyle ilgili de bilgi veren Başkan Yücel, 2017 turizm sezonunun dolu dolu geçeceğini belirtti. “Turizmcilerden, Sivil Toplum Kuruluşlarından, acentacılardan, yetkililerden kısaca sektör temsilcilerinden aldığımız bilgilere göre bu sezonun dolu dolu geçeceğine inanıyoruz. Hatta geçen yıldan %30 daha fazla olacak” diyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu durumun ekonomiyi ve sosyal yaşamı olumlu etkileyeceğini söyledi.