banner113

BAŞKAN YÜCEL’İN DEPREM BÖLGESİNDE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, deprem bölgesindeki ziyaretlerine devam ediyor. Geceyi Gaziantep’te geçiren Başkan Yücel, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den bilgi alıp, Kahramanmaraş ve Osmaniye’ye giderek bölgedeki depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

BAŞKAN YÜCEL’İN DEPREM BÖLGESİNDE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
14 Mart 2023 Salı 19:18

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgelerdeki ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yücel, Alanya Belediye Başkan Yardımcıları Fevzi Alaettinoğlu, Tunahan Kasapoğlu ve MHP’li Meclis Üyeleri Kayhan Balta, Mustafa Toksöz, Melike Nazifoğlu ve Merve Baysal ile bölgede incelemelerde bulunuyor. Dün Hatay ve ilçelerinde incelemelerde bulunup, Alanya Belediyesi tarafından oluşturulan konteyner kentleri gezen Başkan Yücel, bugün de depremin etkilediği Gaziantep, Kahramanmaraş ve Osmaniye’de incelemelerde bulundu.

FATMA ŞAHİN İLE BİR ARAYA GELDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere bir araya gelen Başkan Yücel, kentteki deprem çalışmaları hakkında bilgi aldı. Fatma Şahin de Başkan Yücel’e ve Alanya halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMZEDELERLE BULUŞTU

Gaziantep’in ardından depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a geçen Başkan Yücel ve ekibi, burada deprem bölgesindeki vatandaşlar ve çocuklarla buluştu. Çocuklara çikolata, meyve suyu ve oyuncak dağıtan Başkan Yücel, ailelerine ve vatandaşlara da geçmiş olsun ve taziye dileklerini iletti.

KAHRAMANMARAŞ’TA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kahramanmaraş Nurdağı’ndaki deprem bölgelerinde de incelemelerde bulunan Başkan Yücel, MHP’li Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan ile de bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek hem geçmiş olsun dileklerini iletti hem de Alanya Belediyesi olarak destek verebilecekleri konular hususunda fikir alışverişinde bulundu.

OSMANİYE BELEDİYE BAŞKANI VE VALİ İLE BULUŞTU

Kahramanmaraş’ın ardından Osmaniye’ye geçen Başkan Yücel ve ekibi, burada Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ve Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz ile Afet İrtibat Merkezi’nde bir araya geldi. Kentteki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Başkan Yücel, Başkan Kara ve Vali Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

BAŞKAN YÜCEL: “DEVLETİMİZ YARALARI HIZLA SARIYOR”

Bölgedeki çalışmaların devlet eliyle ivedilikle yürütülmeye devam ettiğini belirten Başkan Yücel, “Yüzyılın afetinde büyük yıkıma neden olan deprem bölgesinde 2 gün boyunca Antakya, İskenderun, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Osmaniye’de yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızı ziyaret ettik, hem başsağlığı diledik hem de yaşadıkları afet nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Gittiğimiz her bölgede Alanyalıların kadirşinaslığından ve bölgeye ilk gelen ekiplerin başında Alanya’nın olduğunu dinledik. Buradaki depremzedelerin, kamu kurum ve kuruluşların teşekkürlerini hemşehrilerime iletmek istiyorum. Buradaki yıkım gerçekten çok büyük ama Devletimiz, milletimizle el ele vermiş yaraları hızlı bir şekilde sarıyor. Alanya Belediyesi olarak da şu ana kadar üzerimize düşeni yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Allah böylesi bir afeti ülkemize bir daha yaşatmasın” diye konuştu.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.