banner113

BBP ANTALYA 1. MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇAKIR, “ANTALYA’MIZA HİZMET EDECEĞİZ”

banner106

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır, partili-partisiz tüm seçmenleri 14 Mayıs’ta oy kullanmak için sandığa davet etti.

BBP ANTALYA 1. MİLLETVEKİLİ ADAYI ÇAKIR, “ANTALYA’MIZA HİZMET EDECEĞİZ”
11 Nisan 2023 Salı 12:39

banner108
banner238

28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde, siyasi partilerin Alanya’yı es geçmesi, Alanya seçmeninin büyük tepkisine neden olurken, Alaattin Çakır’ın Büyük Birlik Partisi Antalya 1. Sıra Milletvekili adayı olması büyük bir sevinçle karşılandı.

Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti’nin mevcut Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ve Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır’ı Antalya 1. Sıra milletvekili adayı göstermesi haricinde hiçbir partinin seçilebilecek sıradan aday göstermemesi, Alanya seçmeninin büyük hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu.

Cumhur İttifakı ortağı olduğu için seçim barajı engeli olmayan Büyük Birlik Partisi Antalya 1. Sıra milletvekili adayı Alaattin Çakır’ın, Alanya’dan 2. Milletvekili olarak meclise gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mahmutlar Belediye Başkanlığı döneminde bölgeye kazandırdığı dev hizmet ve projelerle adından övgüyle söz ettiren Alaattin Çakır’ın, girişimci, hizmet ve proje üreten, başarılı bir yönetici ve siyasetçi olduğu bilindiğinden, milletvekili seçilmesi halinde bölgeye büyük hizmetler getireceğine bölge halkı tarafından dillendirilmektedir. 

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi’nin (BBP), seçim barajı olmadığı için Alanya’dan 2. Milletvekili olarak seçilmesi beklenen Alaattin Çakır, “Ülkemizin birliği, vatanımızın bütünlüğü, devletimizin istiklali ve milletimizin istikbalini önceleyen milli şuurla partimiz Cumhur İttifakı ortağı olarak 81 ilimizde kendi ad, amblem ve adayı ile 28. Dönemi Milletvekili Genel seçimlerine girmektedir.

Devletimizin istiklali, milletimizin istikbali ve devletimizin bekası için Cumhur İttifakımızın adayı mevcut Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçilmesi önceliğimizdir. 

Milli ve manevi değerler ve ilkeler üzerinde buluştuğumuz Cumhur İttifakı ile birlikte, oy pusulasının 1. sırasında yer alan Büyük Birlik Partisi’nin 28. Dönem Antalya 1. sıra milletvekili adayı olarak seçim barajı engeli olmadan katılacağım milletvekilliği seçiminde siz kıymetli hemşehrilerimizin vereceği desteklerinizi son derece kıymetli ve önemli buluyorum.

Antalya’mızın, Alanya’mızın öz evladı olarak; belediye başkanlığı görevimizde sayısız önemli hizmetler verdiğimiz bölgemize milletvekili olarak hizmet etmeye talibim.

Kıymetli hemşehrilerim,

Partili-partisiz hepinizin Büyük Birlik Partisi’ne ve şahsıma vereceği her oy son derece kıymetli olup; hür iradeniz Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne milli iradenin güçlü temsili olarak yansıyacaktır.

Gelin, Antalya’yı BİRLİK’te kazanalım” dedi.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.