banner113

Berberoğlu, Başbakan'ın mektuplarını dağıtmamış

banner106

Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım'ın referandum öncesi Alanya'daki gençlere dağıtılmak üzere gönderdiği mektuplar İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu tarafından dağıtılmadığı iddiası Alanya siyasetine bomba gibi düştü.

Berberoğlu, Başbakan'ın mektuplarını dağıtmamış
05 Mayıs 2017 Cuma 18:41

banner108
Alanya su kabakları toprakla buluştu
İlgili Galeriye Git
banner238

HİÇBİRİNİ DAĞITMAMIŞ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin 16 nisan'da yapılan referandumda oy kullanacak AK Parti Gençlik Kolları üyeleri için özel mektup kaleme almıştı. Yıldırım tarafından isme özel olarak gönderilen mektup, anayasa değişikliğine ilişkin nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi gençlere çağrı niteliği taşıyordu. Türkiye'nin tüm il ve ilçe teşkilatlarına bu mektuplar dağıtılması için gönderildi. Bu mektuplardan binlercesi de Alanya ilçe teşkilatına gönderildi. Ancak mektuplar 25 metrelik yol üzerinde bulunan seçim ofisinin arka tarafına zulalanmış şekilde konuldu. Ve hiç biri de dağıtılmadı.

Manset Alanya'nın sahibi Hüseyin Kalaycı'nın gündeme getirdiği bu konu Alanya'ya kamuoyuna bomba gibi düştü. Binlerce mektup dağıtılmazken, Berberoğlu'nun neden dağıttırmadığı ise bilinmiyor. Partililer ise Manset Alanya'da okudukları haber üzerine Berberoğlu'na tepkilerini dile getirirerek "Bu nasıl particilik. Bunun adı resmen sabotajdır. Bu konuda Berberoğlu'nun nasıl bir savunma yapacak. Bunun savunması olamaz." şeklinde ifade ettiler. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.