banner113

Berberoğlu giderayak son kozunu Barcın'dan yana oynuyor!

banner106

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından mental yorgunluğu olan il ve ilçe teşkilat başkanları yeniden aday gösterilmeyeceğini belirtmesi üzerine genel merkezden de adaylık ışığı alamayan Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu son kozunu Fatih Barcın'dan yöne oynuyor.

Berberoğlu giderayak son kozunu Barcın'dan yana oynuyor!
02 Kasım 2017 Perşembe 14:12

banner108
banner238

Geçtiğimiz hafta temayül yoklaması için Alanya'ya gelen AK Parti Genel Merkez Antalya İl Koordinatörü ve Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Berberoğlu'nun yeniden aday olmayacağını Alanya yönetimi ile paylaşmıştı. Köktaş, yönetim, kadın ve gençlik kolları üyelerine kimi ilçe başkanı olarak görmek istiyorsunuz sorusuna, tek isim Mustafa Toklu verilmişti. Ancak bugün bazı sosyal medya hesaplarında mevcut ilçe yönetiminde bulunan Av. Fatih Barcın'ın ilçe başkanlığına kesin gözüyle bakıldığı yazıldı. Daha düne kadar Mustafa Toklu üzerinde tek isim üzerinde durulurken, bugün Fatih Barcın'ın isminin öne atılması kafalarda soru işareti oluştu.
BERBEROĞLU NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR!
Siyasi kulislerde, İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu son kozunu Fatih Barcın'dan yana oynuyor şeklinde yorumlandı. Partililer ise Toklu'nun ismine sıcak bakarken, Barcın'ın isminin öne atılmasına bir anlam veremediklerini belirterek "Berberoğlu giderayak ne yapmaya çalışıyor" şeklinde eleştiride bulundular.
GENEL MERKEZ NE DERSE O OLUR
Mevcut yönetimde bulunan Fatih Barcın ise çevresine "Genel merkez ne derse O olur. Sayın bakanımızla istişare yapacağız" dediği öğrenildi. 
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.