Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle buluştu.  Böcek'i CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı parti binası önünde karşıladı. Ziyarette basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Çorbacı, " Bugün 3 ay sonraki Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek teşkilatımızı ziyaret etti. Kendisine hoşgeldin diyorum" dedi. Doğup büyüdüğü  topraklara, hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet edeceğini ifade eden Böcek ise, "Biz insanlarımızı yaradandan dolayı seviyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak, Alanya'da aranızdayım. Alanya'mız Antalya'nın güzel ilçelerimizden birisi. Bugün Alanya'ya 34'üncü gelişim. Geçmiş dönemde Alanya Limanı'nın temel atma törenine gelmiştim, sonra da açılışına geldim. Ayrıca Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığım döneminde de Alanya'da kapatılan 17 belde belediye başkan arkadaşlarımızla hiç siyaset yapmadan bir araya gelmiştik. Bide bir laf vardır, 'tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz' dediği gibi, bu bizim 25 yıllık Antalya'mızda çalışmamızın sonucunda genel merkezimiz bize büyükşehir belediye başkanlığına aday gösterdi"dedi.
'BİRLİKTE GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ'
'Biz birlikte yaparız' sloganıyla yola çıktıklarını belirten Böcek, "Güzel bir yönetim anlayışıyla kimseyi ayrıştırmadan, dün kimin hangi partiye oy verdiğini düşünmeden hep ileri bakacağız. Geçmiş döneme bakmadan biz Alanya'yı, Antalya'yı hep birlikte kazanacağız. Burada birlik beraberlik içerisinde çalışacağız. Birlikte güzel şeyler yapacağız. Büyükşehir belediyesi olarak siyasi ayrım yapmadan bütün ilçe belediyeleri kucaklayacağız. Biz bu ayrışımı bu kavgayı bitireceğiz. Sadece Alanya için çalışacağız" diye konuştu. 
'ŞOFÖRDE MUTLU OLACAK YOLCU DA MUTLU OLACAK'
Bir gazetecinin Alanya'nın en büyük sorununun ulaşım sorunu olduğunu belirterek, bu konu hakkında çalışması olup olmayacağı sorusunu cevaplayan Böcek, "Ben daha öncesinde Kemer Şoförler Odası Başkanı'ydım. Ulaşımın içinden geliyorum, yöneticiliğinden biliyorum. Biz bu bütün sorunların ilgili yetkili kişileri ile görüşerek halledeceğiz. Ulaşım sektöründe görev yapan şoförlerimiz de mutlu olacak hem de yolcularımız mutlu olacak. Hep birlikte ortak noktada buluşacağız" dedi.