İLK TEMAS. ÖZÇELİK: “2021 SONRASI YAPILARA OLUR VERMEYİN” İLK TEMAS. ÖZÇELİK: “2021 SONRASI YAPILARA OLUR VERMEYİN”


31 Mart'ta yapılacak Yerel Seçimler öncesinde saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Cuma gününü Mahmutlar Mahallesi’ne ayırdı. Özçelik ve beraberindeki ekibi, sabah erken saatte mahalleye gelerek, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Sırasıyla Cezaevi Kavşağı, Atatürk Caddesi ile Kumru Sokak'taki esnaf ve kurumsal işletmeleri tek tek gezerek, sorunları dinleyen Özçelik'e, esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterip, desteklerini ilettiler.
PROJELER TAKDİRE ŞAYAN
Ziyaret turu esnasında, Sarıveliler Mahallesi’nde oturduğunu belirten bir vatandaş, "Bizim geniş aileden size 25 oy var Başkanım" diyerek desteğini belirtti. Özçelik’e karşı kaldırımdan seslenen ve yanına gelen emekli bir vatandaşın heyecan içinde, "Firesiz sandığa gideceğiz. Hasta olanları bile yatağından kaldırıp, size oy vermeye götüreceğiz" sözleri herkesi gülümsetti. İstanbul'dan gelerek Mahmutlar'a yerleştiğini anlatan bir esnaf da, "Daha dün akşam isminizi andık ve bugün karşılaştık. Nezaketiniz için teşekkür ederiz" dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özçelik’e dert yanan bir işletmeci ise, "Buradaki mesire alanını ihaleye çıkarıp kiraya vermişler. Gideceğimiz bir yer vardı onu da elimizden aldılar. Sizden yeşil alanlar ve sosyal tesisler yapmanızı istiyoruz. Projeleriniz takdire şayan" dedi. Bir kadın esnaf da, "Bizlere çok haksızlık yapıldı. Haksızlığın karşısında duracağız. Siz daha samimi ve daha içtensiniz Başkanım. Antalya’da Muhittin Böcek Başkana, Alanya’da size oy vereceğiz" ifadelerini kullandı.
MAHMUTLAR'A KÜLTÜR MERKEZİ
Çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Osman Tarık Özçelik, birçok önemli projeyi hayata geçireceklerine vurgu yaparak, "Son düzlüğe girdik. 1 Nisan'da taze bahar güneşi Alanya’ya doğacak. Alanyamız için yapacak çok işimiz var. Göreve geldiğimizde 1 dakikamızı bile boşa harcayacak zamanımız olmayacak" dedi. Mahalleye yapılacak Kültür Merkezi projesiyle ilgili bilgi veren Özçelik, "Mahmutlar'daki eski Belediye binası alanı ve mevcut bina değerlendirerek oluşturacağımız Naula Kültür Merkezi, Mahallemize yakışır bir tesis olacak. Bu merkezimiz, konserler, tiyatro gösterileri ve sanat sergileri gibi birçok kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak. Mahallemizin çok uluslu ve çok kültürlü yerleşim kimliğine uygun yabancı ülke masaları, toplantı ve seminer salonları, kütüphane, bilgi merkezi, çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler ve sağlık hizmetleri gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.