banner113

CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI KARADAĞ ÇOK SERT KONUŞTU: ALANYA'DA BİRİNCİ PARTİ OLMAMIZI KABULLENMEYEN BİR TAKIM EYLEM İÇERİSİNDELER!

banner106

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Millet İttifakı’nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı almasının ardından Zafer Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimini ziyaret etti.

CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI KARADAĞ ÇOK SERT KONUŞTU: ALANYA'DA BİRİNCİ PARTİ OLMAMIZI KABULLENMEYEN BİR TAKIM EYLEM İÇERİSİNDELER!
26 Mayıs 2023 Cuma 16:05

banner108
banner238

Ziyarette önce konuşan Karadağ, 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimine Alanya’da hızlı şekilde girildiğini belirterek "Genel merkezimizin almış olduğu kararla birlikte Zafer Partisi de 2. tur seçimde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek. Ben bundan dolayı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım’a teşekkür ediyorum. Türkiye birleşe birleşe kazanacak. Alanya’da birinci tur seçimleri sakinlik içerisinde geçmiş olmasına rağmen, Millet İttifakı ortaklarının birinci parti olması hasebiyle ilçedeki siyasiler ne yazık ki çok büyük bir yanılgı, hayal kırıklığı içerisinde birtakım davranışlar geliştirmek üzere. 

Bunları kınıyoruz. Biz seçimlerin demokrasi şöleni olduğuna inanarak hiçbir partinin, insanın burnu kanamadan geçmesini diliyoruz. Ne yazık ki Alanya’da bazı kişiler veya gruplar yapmış olduğumuz seçim çalışmalarına gölge düşürmek için birtakım eylemler içerisinde. Korkunun ecele faydası yok. Alanya’da hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçiminde birinci partiyiz. Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’ün Çankaya Köşkü’ne çıkaracağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Kazanacak olan Türkiye ve Alanya olacak” dedi.
“HİÇBİR AYRIMIZ GAYRIMIZ YOK”
Zafer Partisi İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım da, “Genel başkanımızla beraber olduğu için Alanya İlçe Teşkilatı’na çok teşekkür ediyorum. Hep beraberiz. Hiçbir ayrımız gayrımız yok. Son dakikaya kadar beraberiz. Hiçbir çekincemiz yok” diye konuştu.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.