'li 'nun bugün bir televizyon programında, "Kısır çekişmeler yapanın partide yeri yoktur. Kısır çekişme yapan gidip dedikodu partisi kursun." sözlerinin ardından Twitter'dan yeni açıklamalarda bulundu.

"BU PARTİNİN YÖNETİM KADROSU DEĞİŞMELİDİR"
Sağlar şu ifadeleri paylaştı: "35 yıllık siyasetçiyim, bakanlık ve genel sekreterlik yaptım, nerede ne konuşacağımı bilirim. CHP'nin iktidarını istiyorum. CHP bunları söyleyenleri partiden atarak bir yere varamaz. Bu partinin yönetim kadrosu değişmelidir. İhraç edilebilirim hiç önemli değil çünkü eğilmiyorum doğru bildiğimi söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Söylediklerimin sonuna kadar arkasındayım ve cesaretle var olan bir gerçeği ortaya koymak istiyorum. Önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir basın toplantısı ile yolumuzu çizeceğiz"

CHP'DE KORKU İMPARATORLUĞU VAR
Sağlar ayrıca MYK kararı ile hakkında disiplin süreci başlatılmasını bir televizyon yayınında değerlendirdi. Sağlar, karardan dolayı üzüntü duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Söylediklerimin hepsinin arkasındayım. Korkmadan var olan bir gerçeği ortaya koymak istedim. Bunlar 'yanlış' denilmiyor sadece 'neden' deniliyor. Korku imparatorluğu var kimse düşündüklerini ifade edemiyor

Ben cesaretle söylüyorum. İhraç edilebilirim hiç önemli değil. 'Partinin kapısının önüne koyarız' dediler. Partinin kapısının önü ülkemin topraklarının önüdür. Bu topraklarda yaşayan yurttaşlarım için varım. Korkmuyorum doğru bildiğimi söylüyorum. Benim yanlış olduğumu bana söylesinler. Niye şu medyada konuştun suçu ile gelmesinler. Korkmuyorum kime gözdağı veriyorlar bilmiyorum. Gözdağı alacak birisi değilim. Doğru bildiklerimi söyleyeceğim.

.