banner113

CHP'den Alanya belediye meclis üyesi aday adayı oldu

banner106

CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa eden Nazmi Zavlak dün kalabalık bir katılımla teşkilat binasında Meclis Üyesi aday adaylığını açıkladı.

CHP'den Alanya belediye meclis üyesi aday adayı oldu
27 Ekim 2018 Cumartesi 10:59

banner108
banner238
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa ederek 2019’un Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde meclis üyesi aday adayı olmak için başvuru yapan Mimar Nazmi Zavlak dün CHP İlçe Teşkilatı’nda kalabalık bir katılımla aday adaylığını partililer ve kamuoyuna açıkladı.  Aday adaylığı açıklamasında ilk konuşmayı İlçe Başkanı Sefa Çorbacı yaptı. Çorbacı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "İlçe örgütü olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi hem Alanya hem Antalya'da da ince eleyip sık dokuyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, başkan adaylarımızı da bu titizlikle çıkaracağız. Hem Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne hem de Alanya’mıza altı oklu bayrağı dikeceğimize yürekten inanıyoruz. CHP bilindiği üzere her zaman kilit bir parti olmuştu. Bugün de Nazmi Zavlak kardeşimizin için buradayız. Kendisinin çıktığı bu yolda CHP olarak her zaman arkasındayız"  diye konuştu.
‘GENÇ SİYASET İÇİN ADAY OLDUM’
Aday adaylığını açıklayan Zavlak ise, "Fikir, emek, hizmet odaklı, partimizin köklü ve Alanya’mızın kent kültürüne uygun, kötüyü iyi kılmaya, iyi olanı da daha ileriye taşımaya yönelik genç siyaset üretmek için Alanya  Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayıyım. 26 yaşında çıktığım bu yolun ne kadar zor ve meşakkatli olduğunun farkındayım. Ancak esnafın, öğrencinin, köylünün yarasına merhem olmak, hizmet etmek için ben buradayım" dedi.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.