banner113

CHP'nin adı var, yönetimi yok

banner106

Cumhuriyet Halk Partisinin bir önceki ilçe başkanı Şengül Yeşildal ve eşi Av. Ertuğrul Yeşildal tarafından dün akşam cuma pazarında verilen iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

CHP'nin adı var, yönetimi yok
28 Haziran 2016 Salı 10:30

banner108
banner238

Vatandaşları girişte karşılayan Yeşildal ailesi, gösterilen ilgiden dolayı oldukça memnundu. İftar davetine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başta olmak çok sayıda vatandaş katıldı. İftar daveti ile ilgili bilgi veren Şengül Yeşildal "Bugün kayınpederim, kayınvalidem ve babam adına verdiğimiz iftar yemeğine katılan tüm halkımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Allah kabul etsin"dedi. 
Öte yandan iftar davetine CHP'li bir çok sayıda üye katılırken, mevcut ilçe başkanı Ali Takavut ve yönetim kurulu, Kadın ve gençlik kollarından hiç kimsenin katılmaması, partililer tarafından tepkiyle karşılanırken "Böyle bir mübarek günde hangi akla hizmet, onlarıda böyle bir davette görmek isterdik. Vatandaş burada onlar ise yok. İşte bundan dolayı CHP iktidara gelemiyor. Bizim en büyük sıkıntımız bu. Bunları aştığımız takdirde ülkenin yönetinde söz hakkı sahibi olacağız" demekten kendilerini alamadılar. 

banner109
banner110
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.