Gerçekleştirilen kurultay ile Cumhuriyet Halk Partisinin yeni genel başkanı seçilen Ecz. Özgül Özel ile Alanyalı Ecz. Murat Koçak'ın ev arkadaşlığı yaptığı ortaya çıktı. 3 yıl ev arkadaşlığı yapan Özel ve Koçak'ın dostlukları ise geçtiğimiz hafta gazeteci Hüseyin Kalaycı'nın Ankara ya yapmış olduğu ziyarette sürdüğünü öğrenmiş oldu.

Eğitimci Cihan Baba'nın davetlisi olarak bir restauranta giden Gazeteci Hüseyin Kalaycı, burada Özgül Özel ile karşılaştı. Aynı zaman Baba, geçtiğimiz dönemde CHP Alanya Belediye Meclis üyeliği görevini yapmışti. Gazeteci Kalaycı ise o görüşmeyi şu şekilde aktardı.

İYİ PARTİDE FLAŞ İSTİFA. KİMSE BEKLEMİYORDU! İYİ PARTİDE FLAŞ İSTİFA. KİMSE BEKLEMİYORDU!

Kendisi bir grupla yemekteydi. Eğitimci Cihan Baba'nın geçmiş dönemlerde Alanya belediye meclis üyeliğini yaptığını öğrenen Özgür bey yanımıza gelerek selam verdi. Tabi hemen ayağa kalkarak bizde selamı aldık. Kendimi tanıttım. Özgür Özel bey ise Murak Koçak napıyor sorusunu iletti, bende malum seçim var, şakayla karışık "Sizden haber bekliyor"dedim ve "çok çok selamımı söyleyin' dedi kendisine. Dahasonra ise Özgür bey, Baba ile bir süre görüştükten sonra ayrıldı. Üzerimde selam kalmasın diyerek Koçak 'ı aradım. Koçak'a sordum, Özgür beyle ile arkadaşlığınız nereden geliyor dedim. 3 yıllık ev arkadaşlığı yaptık. O milletvekilliğine, ben de Türk Eczacılar Birliğine seçildim. Belli aralıklarla görüsüyoruz. Kendisine başarılar diliyorum dedi.