Alanya Gold City Hotel’de yapılan lansmana yaklaşık 1200 kişilik bir kalabalık katıldı.  Partinin Genel Başkan Yardımcıları ve üst düzey parti yetkilileri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar, belediye başkanları ve çok sayıda misafir katılım sağladı.

Coşkulu ve etkili bir havada geçen toplantıda önce Antalya İl Başkanı Muhammet Acar konuşma yaptı. Daha sonra Aday Demir’in etkili ve doyurucu konuşmasından sonra Sn Davutoğlu geniş, kapsayıcı, etkin bir konuşma yaparak salona hitap etti.

Aday Demir “Alanya’nın bir dünya şehri olduğunu, şehrin iyi yönetilmediğini, yozlaşmanın zirve yaptığını, şehir olarak hak ettiğini alamadığını, belediye hizmetlerinin eşit olarak halka ulaştırılmağını, şehrin havasının, suyunun, toprağının ve sevdasının kirletildiğini, haramzade bir iradenin hüküm sürdüğünü, Torosların evlatlarının bu gidişe dur diyeceklerini, yörük yiğitlerinin adalet, kardeşlik, özgürlük, demokrat bir anlayış istediklerini, üreten, çözüm ve istihdam odaklı bir yaklaşım beklediklerini ifade etti. 


Sn Davutoğlu da “Konya demek Antalya demek, Alanya demek benim şehrim olan Taşkent demektir. Biz Mevlüt beyle Konya Emniyet Müdürü iken çok güzel işlere imza attık. Mevlüt bey hem Konya’da ve hem de Denizli’de çok güzel icraatlara imza attı. Özellikle Mevlüt bey Denizli’nin her köşesinde bilinen, tanınan ve sevilen bir devlet duruşu sergilemiştir. Diğer yandan Mevlüt bey 15 Temmuz 2016’da Konyada bir tarih yazmıştır. Tüm ülke geneline bakıldığı zaman,  ilk tutuklamaları yapan yönetici Emniyet Müdürü Mevlüt Demir olmuştur. Yaklaşık kırk yıllık devlet hayatında Mevlüt bey, bir dürüstlük ve cesaret abidesi olarak    bürokrasideki istisna yerini almış ve Alanyaya aday olmayı fazlasıyla hak etmiştir. Alanya’da gerçek bir belediye başkanlığını yapacak kişi , duruşuyla, birikimiyle, analitik ve entel bakışıyla, kararlı ve net  tavrıyla Mevlüt Demir’dir. Alanyaya hayırlı olsun. Alanya belediyecilikte Mevlüt beyle birlikte bir tarih yazacaktır.” dedi. Bundan sonra Alanyaya daha sık geleceğini ifade eden Davutoğlu, kendisinin de bir Alanyalı olduğunu ifade etti.

İYİ PARTİDE FLAŞ İSTİFA. KİMSE BEKLEMİYORDU! İYİ PARTİDE FLAŞ İSTİFA. KİMSE BEKLEMİYORDU!