banner113

Eski günleri yaad ettiler

banner106

19. Dönem Doğru Yol Partisi'nden Antalya milletvekili olan ve Alanya'nın çok yakından tanıdığı Adil Aydın, partilisi 1995 yılında DYP'nin Merkez Karar Yüretme Kurulu üyeliği yapan Şevki Azakoğlu'nun ziyaret ederek eski günleri yaad ettiler.

Eski günleri yaad ettiler
16 Şubat 2017 Perşembe 11:49

banner108
banner238

Alanya aşığı olan Aydın, "Çok saygı duyduğum sevgili dostum ve kardeşim Şevki Azakoğlu ile bir araya gelmek beni son derece mutlu etti. Doğru Yol Partisi Türkiye'nin, Antalya'nın ve Alanya çimentosudur. Yolların açılmasında, limanların yapılmasında yani Alanya'nın her köşesinde DYP olarak bizlerin hizmeti vardır. Alanya'ya yapılan hizmetlermizi o dönem yöneticisi olan Şevki Azakoğlu ile birlikte yaptık. Tabiki ismini şuanda sayamadığımız diğer arkadaşlarımızda var. Çok sevgili kardeşim kendisi rahmetle yaad ediyorum dostum Allah gani gani rahmet eylesin Hayri Doğan abimizinde bölgemize büyük hizmetleri olmuştur. Buradan sizlerin aracılığıyla tüm Alanyalı dostlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.
AZAKOGLU "ADİL AYDIN ALANYA AŞIĞIDIR"
Azakoğlu ise Adil Aydın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sevgili büyümüz Adil Aydın'ın bölgemize katkıları hayatta inkar edilemez. Fevkalede hizmetleri olmuş kendiside ifade ettiği gibi DYP bölgemizin çimentosudur. Şuanda elektriklerimiz var ise DYP'nin alt yapısını yaptığındandır. Eğer yollarda gidiyorsa şuan o dönem yaptığımız çalışmalardan ötürüdür. Ben şahsım Adil abimizin ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisi Allah uzun ömürler versin" diliyorum

 

banner109
banner110
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.