Meclis oturumunda daha sonra Meclis Başkan Vekilleri seçildi. 1. Başkan Vekili Abdurrahman Açıkalın, 2. Başkan Vekili Murat Levent Koçak oldu. Divan Katipliği Asil Üyeliğine İrem Yunusoğlu ile Asrın Ateşoğlu seçildi. Yedek üyeler de Ufuk Aras Solmaz ile Engin Alataş oldu. Encümen Üyeleri de Haydar Uyar, Ahmet Top ve Sadık Dizdaroğlu olarak belirlendi.

KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

Belediye Denetim Komisyonu Faruk Konukçu, Engin Alataş, Utkan Hasan Eminoğlu ve Ali Kamburoğlu ile Alper Birer'den oluştu.

Plan ve Bütçe Komisyonunu; Nazmi Zavlak, Engin Alataş ve Ayhan Baysal, Alper Birer, Abdullah Sönmez'den oluştu.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu; Mahmut Köse, Hasan Can Kamburoğlu, Hasan Servet Ünlü, Ayşe Yakar Anılgan ve Serdar Sönmez seçildi.

Sosyal Yardım Değerlendirme Komisyonu; Halime Ceylan, Ali Taşlı, Ufuk Aras Solmaz, Velittin Yenialp ve Muammer Özbudak seçildi.

FLAŞ HABER, BAŞKAN ÖZÇELİK DÜĞMEYE BASTI.  İŞTE ALANYA ESNAFINI YAKINDAN İLGİLENDİREN KARARLAR FLAŞ HABER, BAŞKAN ÖZÇELİK DÜĞMEYE BASTI. İŞTE ALANYA ESNAFINI YAKINDAN İLGİLENDİREN KARARLAR

ALKENT Kentsel Dönüşüm AŞ yönetim kurulu üyeleri 7 üyeden 3 üyeye düşürüldü. Üyeler Mahmut Köse, Hasan Can Kamburoğlu ile Hasan Servet Ünlü olurken, Ünlü, Belediye Temsilcisi olarak seçildi.

Kent Estetik Komisyonu; Abdurrahman Açıķalın, Ufuk Aras Solmaz, Nazmi Zavlak, Ayşe Yakar Anılgan ve Alaaddin Işık seçildi.

Kentsel Dönüşüm Komisyonu; Mahmut Köse, Hasan Can Kamburoğlu, Hasan Servet Ünlü, Ayşe Yakar Anılgan ve Abdullah Sönmez seçildi.

Alanya Vergi Dairesi Borçlu Mükellefleri Gayrimenkul Satış Komisyonu asil üyeliğine İrem Yunusoğlu yedek üyeliğine Ayhan Baysal seçildi.

Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Üyeliğine  Ahmet Top, Ayhan Doğru ve Ali Taşlı seçilirken yedek üyeler de Murat Levent Koçak ve Sadık Dizdaroğlu oldu.

Akdeniz Belediyeler Birliği üyeliğine Utkan Hasan Eminoğlu, Hasan Can Kamburoğlu, Abdurrahman Açıķalın, Nazmi Zavlak asil olarak seçilirken Ufuk Aras Solmaz ve Şahin Ararat yedek üye olarak belirlendi.

Meydan, Cadde, Sokak, Park, Tesis vb Ad Verme Komisyonu: Hüseyin Kaya, Ahmet Top, Ali Yardım, Kayhan Balta, Muammer Özbudak seçildi.

Numarataj Komisyonu; Hüseyin Kaya, Ahmet Top, Ali Yardım, Kayhan Balta ve  Muammer Özbudak seçildi.

Kültür ve Turizm Komisyonu; Abdurrahman Açıķalın, Ayhan Doğru, Asrın Ateşoğlu, Alaaddin Işık ve Ali Kamburoğlu seçildi.

Tarım ve Hayvancılık Komisyonu; Şahin Ararat, Mustafa Eroğlu, Halil Durusoy, Hüseyin Güney ve Kenan Ersoy seçildi.

Esnaf ve Ticaret Komisyonu; Mustafa Eroğlu, Faruk Konukçu, Ayhan Doğru, Abdullah Öztürk ve Velittin Yenialp'ten oluştu.

Tarihi Kentler Birliği asil üyeliğine Murat Levent Koçak seçilirken yedek üye ise Hüseyin Kaya oldu.

Enerji Kentleri Birliğine asil üye olarak Halil Durusoy, yedek üye olarak ise Hasan Servet Ünlü seçildi.