Alınan karar nedeniyle bugün yapılan ön seçimde, CHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz oldu.

1645 üyenin, 1369'unun oy kullandığı ön seçimde,
 Mehmet Ali Yılmaz 398
Murat Özçelik 377
Yavuz Çelik 262 oy
Selçuk Özdemir 260 oy
Hidayet Bilgiç 24 oy
Ali Güzel 23 oy aldı.


Mehmet Ali YILMAZ Kimdir ?


Antalya İli Gazipaşa ilçesi Gökçesaray Köyünde 10.11.1964 tarihinde doğdum. İlkokulu (1971-1976) aynı köyde, ortaokulu (1976-1979) Aksu Öğretmen lisesinde, liseyi (1979-1982) Antalya Lisesinde okudum.
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü (1982-1986) bitirdim. 
Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi (Kent ve Çevre Bilimleri) Anabilim Dalında yüksek lisans yaptım. (05.04.1999 tarihinde bitirdim). “Başka Ülkelerde ve Türkiye’de Sosyal Güvenlik ve Belediyeler” konulu tez hazırladım.
Sosyal Sigortalar Kurumu Teftiş Kurulu Başkanlığının açtığı sınavı kazanarak 01.02.1988 günü Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladım. Sırasıyla Müfettiş ve Başmüfettiş oldum. Halen Sosyal Güvenlik Kurumunda Başmüfettiş olarak çalışıyorum.
30 yıllık meslek hayatım boyunca gerek Ankara’da gerekse Ankara dışında çok değişik alanlarda ve konularda çalıştım. Devlet işleyişini yakından görme fırsatım oldu. Ülkenin birçok iline görevim gereğince seyahat ettim. Görevimle ilgili birçok seminer, konferans ve eğitim toplantılarına katıldım. Bazılarında eğitici olarak görev aldım. 
Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev aldım. Mülkiyeliler birliği üyesiyim. Uzun süre Sigorta Başkanlık Müfettişleri Derneği Başkanlığını yürüttüm. Devlet Denetim Elemanları Derneğinde (DENETDE) ve Antalya Kültür, Turizm ve Dayanışma Derneğinde (ANKARA-ANTALYALILAREVİ) Yönetim Kurulu üyesi olarak çalıştım.Sigorta Çalışanları Yardımlaşma Vakfı (SİYAV) Denetim Kurulu üyesiyim,12 Haziran 2011 tarihli genel seçimlerinde CHP Antalya Milletvekili adayı oldum.
İyi derecede almanca biliyorum. 
Evli ve iki çocuk babasıyım.
Gazipaşa ile olan bağlantımı hiçbir zaman koparmadım. Bu güne kadar Gazipaşa’lılara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Yerel Yönetimler ile Sosyal güvenlik alanındaki bilgi birikimim, mesleki tecrübem ve çevrem itibariyle sessiz cennet Gazipaşa’nın sorunlarının çözümüne katkı sağlayabileceğime inandığım için CHP Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı olmak amacıyla 20/11/2018tarihi itibariyle emeklilik dilekçesi verdim.
Saygılarımla arz ederim.