banner113

İyi Parti Antalya'da devir teslim töreni!

banner106

Ahmet Aydın’ın görevden alınmasıyla Antalya il başkalığına Ataması yapılan İYİ parti genel başkan yardımcısı Yavuz Temizer il binasında devir teslim töreniyle görevini teslim aldı.

İyi Parti Antalya'da devir teslim töreni!
30 Eylül 2019 Pazartesi 09:12

banner108
banner238

Temizer, birlik berberlik çağrısı yaparak başladığı konuşmasında  “İYİ parti Antalya'da çok başarılı seçim sonuçları aldı. buraya genel başkan yardımcılığı boyutunda atama yapılmasının genel başkanımız Meral Akşener’in Antalya’ya verdiği önemin göstergesidir. Üye kayıtlarına hızlı bir şekilde başlatıp partiyi kongre hazırlayacakları söyledi. Temizer, şimdi birlik zamanı!  Geçmiş geçmişte kaldı. yeni bir şeyler söylemek için buradayız, hep beraber yeni şeyler yapacağız, İYİ Partiyi Antalya birinci parti yapmak için çalışacağız. dedi.

Görevden alınan il başkanı Ahmet Aydın’ın katılmadığı devir teslim törenine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Millettekileri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi’nin yanı sıra kurcular kurlu üyesi Musa Ertugan, ilçe başkanları, eski il, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili hazır bulundu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.