DÖNMEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ DÖNMEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

Alper Kan: İsmimiz gündemde ancak bana böyle bir teklif gelmedi. Genel merkezle zaten her defasında görüşme halindeyiz. Bize ne görev verilirse yaparız. Ancak önümüzdeki dönem Alanya'yı İYİ Parti kadroları yönetecek...

Hilmi Er: Malumunuz olacak ki biz bir seçime katıldık ve kaybettik... Seçilen arkadaşımıza ve yönetimine başarılar diledik.  
Tabiki sayın ilçe başkanımız istifa etti. Sağdan soldan bizimde duyumlarımız oluyor. Ancak genel merkezden bize böyle bir teklif gelmedi. Bizde küslük olmaz ve olamaz. Partimiz ne dediyse O'dur. 

Uğur Oğuz: Bizde sizden takip ediyoruz gündemi. Tabiki duyumlarımız var ancak böyle bir teklif gelmedi. Ancak ben niyetimi daha önce genel merkeze söylemiştim. Hayırlısı olsun. Böyle bir teklif verilirse tabiki yaparız. 

Öte yandan başkanlık divanı toplantısı sonunda basın toplantısı yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, partisinin 6. kuruluş yıl dönümünü 28 Ekim Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda yapacaklarını söyledi. Gazeteci Hüseyin Kalaycı'nın edindiği bilgilere göre Alanya ilçe başkanının Cuma günü açıklanmasını beklendiğini söyledi.