'de  seçimleri için milletvekili aday listesinin açıklanmasının ardından Antalya'da 6 bin kişilik ekip sahaya çıktı. 19 ilçede, köy, mahalle ve sokaklarda AK Parti İl Yönetimi, ilçe yönetimleri, gençlik kolları, kadın kolları, ve mahalle yönetimleriyle birlikte koordineli bir çalışma yürütüyor.

2 BİN 700 KAPI ÇALINIYOR
Seçim çalışmalarıyla ilgili SABAH Akdeniz'e konuşan AK Parti  İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, ekiplerin günlük ortalama 1400'ü merkez 1300'ü ilçelerde olmak üzere 2 bin 700 ev ziyaretinde bulunularak vatandaşların taleplerini dinlediğini söyledi. Ziyaretlerde Antalya'ya yapılan, devam eden ve yapılacak yatırımların konu edildiği kitapçık dağıtımı yapılıp kahvelerin vatandaşlara hediye edildiğini belirten Taş, "Antalyamız için yeni yapılacak olan hızlı tren, Burdur-Antalya- Alanya Otobanı, 3. havaalanı ve şehir hastanesi projelerini vatandaşımıza anlatıyoruz" dedi.

MESAİ SAATİ YOK
Saha çalışmalarını sürdüren AK Parti teşkilatları mesai kavramı tanımıyor. Teşkilatların özveriyle çalıştıklarını anlatan İl Başkanı Taş, "Merkezdeki arkadaşlarımızın saha çalışmaları sabah 10.00'dan gece saat 03.00'e kadar devam ediyor. Kırsalda çalışan arkadaşlarımız ise 08.30'da çalışmalara başlayarak 23.30'da sonlandırıyorlar" diye konuştu. Merkez ve ilçelerde toplamda 915 mahalle başkanının olduğunu belirten Taş, her mahallede 9 kişilik yönetimden 4'ünün de aktif olarak çalışmalara katıldığını anlatarak, "Bu sayının tamamı 4 bin. 2 bin de yönetim kurullarının çalışmasını dahil ettiğimiz zam toplam 6 bin kişi çalışıyor demektir" ifadelerini kullandı.

NAL TOPLUYORLAR
Milletvekili aday listelerinde Antalya'daki partiler arasında en iyi listenin AK Parti'de olduğunu vurgulayan Başkan Taş şunları söyledi: "En dengeli ve en uyumlu liste bizde. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu önderliğinde, milletvekilleri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve 12 belediye başkanımız ile birlikte tam kadro sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sahada en aktif çalışan parti biziz. Tabiri caizse diğer partiler peşimizden nal topluyorlar."

SKM'LER İŞ BAŞINDA
AK Parti Antalya'da seçim çalışmalarının önemli bir ayağını da Seçim Koordinasyon Merkezleri (SKM) oluşturuyor. Bugüne kadar 11 SKM bürosunu açtıklarını vurgulayan Taş, "Hafta sonuna kadar 8 tane daha SKM büromuzu açarak mevcut sayımızı 19'a yükseltmiş olacağız" dedi. Taş, her SKM'de günlük 35 kişinin görev aldığını kaydetti.