banner113

MHP İLÇE BAŞKANI SÜNBÜL, İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI BAHÇE'YE BÖYLE SESLENDİ: OTURDUKLARI KOLTUKLARI KİRAYA VERDİKLERİ AKILLA!

banner106

MHP Alanya Teşkilat Başkanı Mustafa Sünbül, son günlerde yaşanan olaylarla ilgili açıklamada bulundu

MHP İLÇE BAŞKANI SÜNBÜL, İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI BAHÇE'YE BÖYLE SESLENDİ: OTURDUKLARI KOLTUKLARI KİRAYA VERDİKLERİ AKILLA!
08 Ağustos 2023 Salı 14:25

banner108
banner238

SİSTEMATİK KARALAMA
Sünbül açıklamasında şunları söyleri. Son birkaç gündür gündemi meşgül eden İskele’de yaşanan olaylar dolayısıyla Alanya belediyemiz ve Alanya’ya MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile en iyi şekilde hizmet etmeye çalışan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  belirli bir zümre tarafından sistematik olarak karalanmaya ve olayların sorumlusu olarak gösterilmeye çalışılmaktadır.
İŞLEMLER İVEDİLİKLİ YAPILDI
İskele’de yaşanan her iki olayda adli bir vaka olmakla beraber Alanya Emniyet Müdürlüğümüz  tarafından olaylarla alakalı  işlemler ivedilikle yapılmıştır. Antalya Valiliğimiz ve Alanya Kaymakamlığımızda konu ile açıklama yapmış, suç ve suçlularla ilgili hukuk ve adli olarak ne yapılması gerekiyorsa gereğini yerine getirmiştir.
YETKİ ÇERVESİ
Alanya Belediyemizde kendi sorumluluk ve yetkisi çerçevesinde olayların hemen akabinde suça karışan tekne işletmeleri  hakkında tutanaklarını tutmuş, her iki tekne dün akşam zabıta ekiplerince 30 gün süre ile mühürlenerek ticari faaliyetten men edilmiştir. Ayrıca her iki teknenin ruhsatının süresiz olarak iptal edilmesi için gereken süreç başlatılmış bu hafta gerçekleştirilecek olan Alanya Belediyesi encümeninde de karara bağlanması beklenmektedir.
VANDANLIK YAPIYORLAR
Bu şehirde huzursuzluk çıkaranlar, vandallık yapanlar, toplumun ahlak ve etik kurallarına uymayanlar asla cezasız kalmamıştır ve bundan sonra da kalmayacaktır. Alanya’nın kimliğine, milli ve manevi değerlerimize helal getirecek her kim olursa olsun, dün olduğu gibi bugün de Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak karşısında olduk olmaya da devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın .
İP'İN İLÇE BAŞKANI GÜLÜNÇ DURUMA
Ancak, adli bir olay üzerinden şehir yönetimi hakkında hiçbir bilgisi olmadan yetki ve sorumlukların kime ait olduğundan bi haber İp’in İlçe Başkanı hizmet ettikleri belirli zümreye yaranmak için kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar. Alanyamız için bir çivi çakmamışların oturdukları koltuklardan kiraya verdikleri akıllarıyla ahkam kesmeye kalkıyorlar. Düne kadar gölgesinde şeref buldukları üç hilalli sancak, Alanya burçlarında dalgalandığı müddetçe de şehrimiz huzurun ve güvenin şehri olmaya devam edecektir. Selçuklu’nun kışlık başkenti, Osmanlı’nın göz bebeği, Türkiye Cumhuriyeti’nin parlayan yıldızı olan kadim Türk şehri Alanyamız emin ellerdedir.  Ehline Emanettir" dedi.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.