banner113

MHP'Lİ TÜRKDOĞAN'DAN ÇOK SERT ELEŞTİRİ: TARİH ALANYAMIZA YAPILAN HER TÜRLÜ İHANETİ YAZACAKTIR!

banner106

MHP Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan, Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri tarafından reddedilen karar sonrası zehir zemberek açıklama yaptı.

MHP'Lİ TÜRKDOĞAN'DAN ÇOK SERT ELEŞTİRİ: TARİH ALANYAMIZA YAPILAN HER TÜRLÜ İHANETİ YAZACAKTIR!
16 Mayıs 2022 Pazartesi 19:52

banner108
banner238


Türkdoğan basın açıklamasında şunları söyledi. 
Alanya Belediye Meclisimiz 01.03.2022 tarihinde,  Alanyamızda bulunan turizm tesislerinin yıkılarak yerlerine konut yapılmasını önleyecek bir karar almıştı.
Bugün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Alanya Belediye meclisinin almış olduğu bahse konu karar CHP ve İYİ Partili Büyükşehir meclis üyeleri tarafından reddedilmiştir. 
Alanya ekonomisin can damarı turizmdir. Alanya’mızda apart otellerin, otellerin ve pansiyonların yıkılıp yerlerine konut inşa edilmesi de turizme ve ekonomimize vurulan en büyük darbedir.
Başta esnaflarımız olmak üzere, turizm çalışanlarını derinden etkileyecek bu girişimin önüne geçilmesi gerekmektedir. 
Alanya Belediyemizin, Alanya turizminin kan kaybetmemesi ve şehrin demografik yapısının daha fazla bozulmaması adına aldığı bu kararın, Antalya Büyükşehir Belediye meclisinde CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri tarafından reddedilmesi tamamen siyasidir. Alanyamızın geleceğini karartacak bir adımdır.
Son birkaç yıldır özellikle Güllerpınarı, Kızlarpınarı ve Mahmutlar Mahalleleri başta olmak üzere şehrimizin bir çok noktasında apart oteller, oteller ve pansiyonlar yıkılarak konuta çevrildi. Bizim bildiğimiz 80’in üzerinde turistik tesis yıkılarak konuta dönüştürüldü. 
Şehrimizin  ekonomisinin can damarı ve Alanya’yı cazibe merkezi haline getiren, dünyaya tanıtan turzimdir. 
Bu şehrin hikayesinin başlangıcı olan turizmi yok etmek üzere otelleri yıkıp konuta çevirmek Alanyamıza yapılacak en büyük ihanettir.
Alanya Belediyemizin almış olduğu bu kararla Alanyamızın ekonomik, demografik, sosyal ve kültürel olarak geleceği teminat altına alınmak istenmişti. Şehrin geleceğini kurtaracak olan bu önemli kararın siyasi gerekçelerle reddedilmesini kınıyoruz.  
Şehrimizin geleceğini  yılın sadece 10-15 günü ışıkları yanan, 1+1 konutlara sıkıştıran zihniyeti, esnaflarımızın, turizm çalışanlarımızın ve  Alanya kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Tarih bunu ve Alanya’mıza yapılan her türlü ihaneti yazacaktır! Saygılarımla...
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.