banner113

OBA MAHALLESİNDEN ÇAKIR’A YOĞUN İLGİ! 

banner106

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 1.Sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır, Oba mahallesinde esnafların büyük ilgi ve desteği ile karşılandı.

OBA MAHALLESİNDEN ÇAKIR’A YOĞUN İLGİ! 
27 Nisan 2023 Perşembe 14:05

banner108
banner238


Adaylığı açıklandığı günden beri Alanya ve Gazipaşa seçmenin ilgi odağı ve umudu olan Çakır’ı, Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan karşıladı. Bölge esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Çakır, mahalle muhtarına ve bölgedeki vatandaşlara ilgi ve destekleri için teşekkür etti. 
Saha çalışmalarında vatandaşların yoğun ilgi ve desteği ile karşılanan Çakır, ”Bu bölgenin insanı olarak yaşadığımız şehrin sorunlarını biliyoruz ve çözüm için projelerimiz hazır. ‘Antalya için, BİZ VARIZ!’ sloganı ile çıktığımız bu kutsal yolda, vatandaşlarımızın vekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ve devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarında bölgemizin hak ettiği hizmeti alması için var gücümüzle çalışacağız. 
Gerek gittiğimiz yerlerde gerek sosyal medya kanalı ile gerekse bizzat arayan ve ziyaretimize gelerek desteğini veren tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.