banner113

Şahin, ALTSO'nun siyasi üstü bir kurum olduğunu bu foto ile kanıtladı

banner106

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, bugün açılışına katıldığı bir iş yerinde 3 siyasi partisinin ilçe başkanı ile çektirdiği fotoğrafla, ALTSO'nun siyasi üstü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu gözler önüne serdi

Şahin, ALTSO'nun siyasi üstü bir kurum olduğunu bu foto ile kanıtladı
26 Ekim 2018 Cuma 18:03

banner108
banner238
İki dönemdir üst üste Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı seçilen Mehmet Şahin, kurumun siyasi üstü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu bugün açılışı gerçekleştirilen bir firmada gözler önüne serdi. Şahin bugün Mobilya ve Beyaz Eşya Mağazası Nonacasa Home'nin açılışına katıldı. Açılışın kurdelasını ise  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte kesti.

Öte yandan son günlerde ismi CHP Alanya Belediye Başkan adaylığı ile anılan ancak böyle bir şeyin söz konusu olmadığını dile getiren basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in bugün ki açılışta Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sefa Çorbacı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ile bir araya gelerek fotoğraf çektirmesi kurumun siyasi bir üstü kurum olduğunu kanıtladı.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.