Büyükşehir Belediye başkanı Muhittin Böcek twitter hesabından şu paylaşımı yaptı
Antalyamız için ne yapsak az. Alanya Merkez, Konaklı, Payallar ve Demirtaş Toptancı Hallerini bir araya toplayacak, her türlü ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan Alanya Toptancı Hali’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. #BizBirlikteYaparız

NE OLMUŞTU PEKİ!

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, Alanya’mızda devam eden projelerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk. Projesi Odamız tarafından hazırlanan Türkler Toptancı Hali inşaatı ve yine çalışmalarını sürdürdüğümüz ALTSO İmalatçılar Sanayi Sitesi’nde de gelinen son noktayı değerlendirme fırsatı bulduğumuz ziyaret oldukça verimli geçti. Çalışmalarımızda bize destek veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e ve belediyemizin yönetici kadrosundaki arkadaşlarımıza Alanya’mıza gösterdiği ilgi ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür eder, başarılar dilerim.

ZİYARET SONRASI BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN SERVİS EDİLEN HABER
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçmiş dönemden yarım bırakılan, halkın yararına olan projelere devam ediyor.  Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya Türkler Mahallesi’nde 155 bin metrekare bir alan üzerine inşa ettiği Toptancı Hal Projesi’nde çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile projenin tamamlanması ve ilerleyişi ile ilgili görüş alışverişinde bulunmuştu. Büyükşehir Belediyesi bürokratlarından oluşan bir heyet de geçtiğimiz ay Alanya’ya gidererek, çalışmaları denetmemişti.
MODERN BİR TESİSTE HİZMET VERECEKLER  
Toptancı Hal, esnafının daha modern koşullarda hizmet vermesini sağlayacak Alanya Toptancı Hal Projesi’nde inşaatın yüzde 45’i tamamlandı. Bazı bloklarda betonarme çalışmaları sürerken, biten bloklarda ise yalıtım, seramik ve sıva imalatları da devam ediyor. Alanya Merkez Hali, Demirtaş, Konaklı ve Payallar hallerini tek çatı altında toplayacak Alanya Toptancı Hal Projesi içerisinde komisyoncu dükkanları, tüccar ofisleri, ardiyeler, idari bina, bankalar ve postanenin yer alacağı ticari bina olacak.

VE BÖCEK'İN 6 HAZİRAN PAYLAŞIMI