banner113

ŞEKERHANE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖZLEM HELVACI: EĞER SEÇİLİRSEM MUHTARLIK MAAŞIMI MAHALLEDEKİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN HARCAYACAĞIM!

banner106

Alanya Şekerhane Mahallesi muhtar adayı Özlem Helvacı, neden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

ŞEKERHANE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ÖZLEM HELVACI: EĞER SEÇİLİRSEM MUHTARLIK MAAŞIMI MAHALLEDEKİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİ İÇİN HARCAYACAĞIM!
06 Mart 2024 Çarşamba 09:16

banner108
banner238

ÖZLEM HELVACI KİMDİR?
24-10-1977 Antalya doğumluyum. Alanyalıyım. İlk okulu Hayate Hanım İlkokulunda, Ortaokulu ve Liseyi Alanya Lisesinde okudum. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. Babam Ali Helvacı, Annem Semra Helvacı, mal müdürlüğünden emekliler.
ENGELLERİ AŞMAYI SEVİYORUM
İlk meslek hayatıma sürücü kursunda Direksiyon ve Trafik eğitmenliği yaparak başladım. Daha sonra pazarlama sektöründe satış danışmanlığı, sonrasında yöneticilik yaptım. 2022 yılında aldığım eğitim sonrasında, eğitim alanına daha çok yöneldim. Bir kurumda öğrenci danışmanlığı yapmaktayım. İnsanlara iyilik yapmak, insanlarla iç içe olmayı seviyor ve benimsiyorum. Çıkan engelleri, engel olarak görmeyip, o engeli aşmayı seviyorum. Bu yüzden 2024 seçimlerinde Muhtarlığa aday oldum. 
HAYALİM VAR
İsteğim, mahallemde ki her kişiyi dinlemek, her kişinin isteklerine cevap vermek, mahallemde ki herkes ile aylık toplanarak, toplantı yapmak, mahallemin eksiklerini konuşmak, buna çare bulmak, okuyamayan, durumu olmayan çocuklara yardım etmek, Hayalim, çok daha temiz, çok daha yaşanası bir Şekerhane...

Çocukluğumun geçtiği, büyüdüğüm mahalle olan, Şekerhane Mahallesi için asıl isteğim, maaşımın bir kısmıyla, mahallemdeki tüm çocuklara katkıda bulunmak var. Her kişinin isteklerini dinleyip, olabilecekleri oturup konuşmak var, Çocuk parkı planım var, engelliler için çalışmalarım var, mahallemde çaresiz kalmış insanlara yardımım var, elimden gelenin fazlasıyla çalışmak, emek vermek istiyorum...

Gerçekten çalışıp, çaba ile her şeyin üstesinden gelmek istiyorum.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.