banner113

Toklu: Ak Parti kişilerin partisi değil, bir dava partisidir

banner106

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu bugün koltuğuna oturdu. İlk toplantısını yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yapan Toklu, daha sonra ise basın mensuplarına karşısına çıktı.

Toklu: Ak Parti kişilerin partisi değil, bir dava partisidir
06 Aralık 2017 Çarşamba 15:08

banner108
banner238

Toklu, yaptığı açıklamasında şunları söyledi. Başta Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere bölge milletvekillerimize, büyükşehir belediye başkanımıza, sivil toplum kuruluş temsilcilerine, partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ak Partiye yakışan bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongre sürecinde gerçekleştirmiş olduğumuz birlik beraberlik, partiye olan teveccüh inşallah bundan sonrada devam edecektir. Göreve geldiğimiz şuandan itibaren birlik bareberlik ruhunu bundan sonrada en iyi şekilde yerine getireceğiz. Hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
GENÇLEŞME RUHU
Listemizi yaparken çeşitli istişareler yaptık. 11-12 günlük süreçte tüm partililerimizle bir araya geldik. Türkiye genelinde de partimiz de süren yenilenme ve gençleşme ruhunu Alanya'ya yansıtmaya çalıştık. Tabiki listeyi oluştururken 350'ye yakın bir başvuru üzerinde istişare yaptık. Bundan sonraki süreçte parti tabanımızı kucaklayıp oluşabilecek en ufak sıkıntıları giderme içerisinde olacağız. 
İSTİFA SÖZ KONUSU DEĞİL
İstifa gibi bir şey söz konusu değil. Biz kongrede vermiş olduğumuz liste ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ama şöyle bir durum var. Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'da kongredeki konuşmasında ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanımızda çeşitli platformlarda sık sık telefüz etti. Olaya dava olarak bakmak gerekiyor. Ak Parti kişilerin partisi değil bir dava partisidir. Davaya kişiler üzerinden değil ekip üzerinden bakarsak daha iyi olur. Biz davanın neferleriyiz. Bu davanın büyümesi içinde elimizden gelen herşeyi yapacağız. 


 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.