banner113

Turan Serdengeçti konuştu!

banner106

Ali Babacan'ın önderliğinde kurulucak olan yeni partinin kurucular kurulunda Alanyalı Turan Serdengeçti'nin olacağı haberi Alanya kamuoyuna bomba gibi düştü.

Turan Serdengeçti konuştu!
13 Eylül 2019 Cuma 00:32

banner108
banner238

Yeni parti ile ilgili olarak kurucular kurulunda Alanyalı bir ismin olacağı yönünde Manşet Alanya'nın gündeme getirdiği  Alanyalı ekonomist Turan Serdengeçti ismi gün boyu kamuoyunda çok konuşulan konu oldu. Turan Serdengeçti'ye ise 
telefonla ulaştık.

SİYASETTE HERAN HERŞEY OLABİLİR
Serdengeçti "Şuanda emekli birisiyim. Ankarada yaşıyorum. Sayın Ali Babacan beyin bakanlığı döneminde ile 5.5 yıl çalıştık. Ülkemiz için güzel ve başarılı çalışmalara imza attık. Ülkemiz için verilecek olan her göreve talibimiz. Siyaset bir ülke sevdasıdır. Bu sevdada biz fazlasıyla var. Siyasette her an herşey olabilir. Eğer ihtiyaç duyulursa geliriz çalışırız. Bu konuyla ilgili söyleyeceklerim sadece bu kadar. Herşeyin hayırlısını versin. Konuşmam biraz erkendir diye düşünüyorum" dedi.

ALANYA'DAN AYRILDI

Manşet Alanya'nın edindiği bilgilere göre Serdengeçti'nin 3 gün boyunca Alanya'da çalışma yaptığı ve eş, dost, akraba ve  arkadaşlarını ziyaret ettiği öğrenildi. Serdengeçti dün Alanya'dan ayrıldı.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.