"Bu güzel modern hizmet binamızda herkesin verimi daha çok artacak"
Belediyenin yeni hizmet binasının temelini attıklarını ama ardından atıl kaldığını hatırlatan Bakan Çavuşoğlu, ikinci dönemde belediye binasının hizmete girdiğini söyledi. Çavuşoğlu, “Bizleri gururlarından bir çok hizmette imza attınız. Bazen devletin yapması gereken işleri bile üstleniyorsunuz. Biz de gereken desteği veriyoruz. Bir çok açılış yaptık. Gerçekten tüm hizmetler Antalya’mıza iyi geliyor. Bu güzel modern hizmet binamızda herkesin verimi daha çok artacak. Aslan yatağından belli olur. Bu hizmet binası Antalya’mıza yakışır" şeklinde konuştu.
"Turizmde kayıplar telafi edilecek"
Antalya’nın Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, “Antalya bir çok önemli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Bu sene turizm inşallah geçen seneki kayıpları telafi edecek. Berlin ve Moskova fuarında turizm piyasası az çok belli olur. Ukrayna’dan sadece kimlikle Türkiye’ye seyahat edilebilmesi girilebilmesi imkanını sağladık. Buda çok önemli bir anlaşma. Ukrayna’da insanların sadece yüzde 30’unun pasaportu var. O nedenle bu imkanla bir çok Ukrayna şehirlerinin insanları Antalya’ya gelecek” dedi.
Türel’den teşekkür
Belediye Başkanı Türel ise, "Burada ev sahibisiniz. Büyükşehir belediyesinin her hizmetine inanılmaz destek veriyorsunuz. Her zaman sizi yanımızda görüyoruz. Varlığınız Antalya için büyük bir şans. Şehirlerinde insanlar gibi şanslı dönemleri vardır. Antalya böyle bir şanslı dönemi yaşıyor. Takım kaptanı olarak Dışişleri Bakanımızın olması, Başbakan ve Cumhurbaşkanımızın Antalya’ya özel ilgileri vekillerimiz gayreti, bu birik ve beraberlik Antalya’da önemli hizmetlere vesile oluyor. Biz de gayret ediyoruz. Bu desteklerin hakkını vermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.