banner113

Türk Ocaklarından, çok sert cevap!

banner106

Türk Ocakları Alanya Şube Başkanı Hasan Peker, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın barış pınarı harekatı ile ilgili açıklamasına çok sert cevap verdi

Türk Ocaklarından, çok sert cevap!
14 Ekim 2019 Pazartesi 13:20

banner108
banner238

Peker açıklamasında şunları söyledi. KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın, Barış Pınarı Harekâtı hakkındaki talihsiz ve yakışıksız  beyanı, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'ndan önce Rum çetelerinin katlettiği şehitlerimiz, Harekât'ta şehit olan Mehmetçik ve Mücahitler gibi tarihten bugüne bağımsızlık ve özgürlüğümüz için al bayrağa rengini veren kanlarını döken bütün şühedanın ruhlarını da incitmiştir. Kendisinden bu hatasını düzeltmesini bekliyoruz. Aksi hâlde Türk Milletinin ma'şeri vicdanında mahkûm olacaktır.

TALİHSİZ VE YAKIŞIKSIZ BEYAN
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın, Barış Pınarı Harekâtı hakkındaki talihsiz ve yakışıksız  beyanı, 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı'ndan önce Rum çetelerinin katlettiği şehitlerimiz, Harekât'ta şehit olan Mehmetçik ve Mücahitler gibi tarihten bugüne bağımsızlık ve özgürlüğümüz için al bayrağa rengini veren kanlarını döken bütün şühedanın ruhlarını da incitmiştir. Kendisinden bu hatasını düzeltmesini bekliyoruz. Aksi hâlde Türk Milletinin ma'şeri vicdanında mahkûm olacaktır.
KKTC BAŞBAKANINA TEŞEKKÜR
Bu vesileyle Harekât'a desteğini açıklayarak Kıbrıs Türklüğünün hislerine tercüman olan KKTC Başbakanı Ersin Tatar'a teşekkür ediyoruz.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.