Türkdoğan açıklamasında şunları ifade etti. Bilindiği üzere Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın DEVLET BAHÇELİ Beyefendi, Alanya Belediyemizin 3 yıldır yaptığı Hizmetler ve Projelerin Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katılmak üzere bugün Alanya'mıza teşrif edeceklerdi. 
TBMM'deki yoğun gündem ve Ülkemiz için hayati bir öneme sahip olan, "Hâkimler Savcılar Kurulu" Seçimleri dolayısıyla ertelenen Sayın Genel Başkanımızın Alanya Programı 24 Mayıs Çarşamba Günü Gerçekleşecektir.
Alanya Belediyemizin hazırlık çalışmalarını eksiksiz olarak yerine getirdiği Temel Atma ve Toplu Açılış Programını ve Sayın Genel Başkanımızın Alanya Ziyaretlerini, MHP Alanya İlçe Teşkilatı olarak bizlerde kamuoyuna duyurmak için Medyada, Sosyal Medyada, Bilbord ve Görsel Reklam Çalışmalarıyla imkanlarımız nispetinde çalışmalar yaparak, Belediyemizle uyum içerisinde katkı sunmaya çalıştık. Vatandaşlarımızı ve Partililerimizi Liderimiz Sayın DEVLET BAHÇELİ Beyin Katılacağı Alanya Belediyemizin Programına davet ettik. Kayıtsız, Şartsız Sadakatle Emrinde Olduğumuz Sayın Genel Başkanımızın Yapacağı Alanya Ziyareti Bizlere Gurur ve Onur Vesilesi Olacaktır. 
Fakat Üzülerek Görmekteyiz ki; Son günlerde sosyal medya ve basında Aslı Astarı Olmayan bir takım iddialarla MHP Alanya İlçe Teşkilatımızla, Alanya Belediyemiz arasında bir sorun varmış algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bulanık suda balık avlamaya çalışan bir takım fırsatçıların ekmeğine yağ süren bu davranışlar, bizleri asla yıldıramayacaktır. "Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve Ben" Anlayışıyla Liderimiz DEVLET BAHÇELİ'nin Emir ve Talimatları Doğrultusunda Ülke ve Alanya Menfaatleri İçin Alanya Belediyemizle Hiç bir fitne fesada mahal vermeden, uyum içerisinde, bizler teşkilat çalışmalarımızı, Belediye Başkanımız ve ekibi ise Belediyecilik çalışmalarını kararlılıkla sürdürmektedir. 
Maksatlı bir şekilde Sayın Genel Başkanımızın Ziyaretlerini ileri bir tarihe ertelemelerini İlçe Teşkilatımıza maledenlerin kimler olduğunu biz çok iyi bilmekteyiz. 
Dün Liderimize ihanet edenler, Bu ihanetleri neticesinde Partimizle irtibatı ve iltisakı kalmayanlar; Bugün dedikodu fitne ve fesatla dışarıdan partimize zarar vermeye çalışmaktadırlar. 
Rüzgarın ve Paralel Algı Operasyonlarının en yoğun olduğu dönemde, Liderimizin ve Davamızın yanında; sadakat, inanç ve Ülkücü Şuurla, dimdik Duruş Sergilemiş Ülkü erlerinden oluşan MHP Alanya İlçe Teşkilatımız:
BAŞBUĞUMUZUN İZİNDE
LİDERİMİZİN EMRİNDE
Kutlu Davamıza hizmetine devam edecektir.