banner113

Türkdoğan: Yetki Tarım bakanlığında gereğini yapmalı

banner106

MHP Teşkilat Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Balıkçı barınağı ile ilgili olarak "Yetki Tarım bakanlığında. Ve gereğini de yapmalı" dedi.

Türkdoğan: Yetki Tarım bakanlığında gereğini yapmalı
01 Şubat 2022 Salı 15:47

banner108
banner238


Türkdoğan, parti bürosunda düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi.
3 Şubat Perşembe günü Regaip kandili ve bu vesileyle bütün İslam aleminin Regaip kandilini kutlarım. Alanya’mızın göz bebeği olan iskele bölgesinde hiçte iç açıcı olmayan görüntülerle karşılaştık. Bu durum için yetkilileri ve ilgilileri göreve davet ettik. Oradaki bütün yetki ve sorumluluk, Tarım ve Orman bakanlığı tarafından kiraya verilen Alanya balıkçılar kooperatifine aittir. Yetki kimdeyse gereğini yapmalı. 
CUMHUR İTTİFAKI RUHUYLA
Cumhur ittifakı ruhuyla, Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 de lider ülke Türkiye’dir vizyonuyla yerli ve milli üretim yapacak sanayisiyle, İHA, SİHA Türkiye’yi kalkındıracak kendi milli doğalgazımızı ve petrolümüzü çıkaracak ülke konumuna gelip emin adımlarla ilerliyoruz. 2023 yılına girerken, yerli ve milli otomobilimiz TOGG’un üretim bandından inmesini bekliyoruz. Alanya belediye başkanı Adem Murat Yücel’i Adalet ve Kalkınma Partisiyle birlikte destekledik. 2023 yılının seçimlerinden sonrada, cumhur ittifakı ruhuyla çalışmalara devam edeceğiz, bunu özellikle belirtmek istiyorum. 
ZORLU KIŞ MEVSİMİ
Ülke gündemini meşgul eden bir konuyla karşı karşıyayız. Kış mevsiminin zorlu geçmesiyle, fırtına, sağanak, kar yağışı gibi olumsuz hava koşulunun yaratmış olduğu etki, gerek Antalya Büyükşehir gerekse de Alanya ilçemizi çok etkiledi. Ayrıca 20 milyonun yaşadığı bir şehir olan İstanbul’un 40 santimetre kalınlığında oluşan kar kalınlığı şehri zor duruma düşürmüştür. Bu durum için çok üzgünüz. Bizlere atıfta bulunan kişilere, öncelikle destek verdikleri belediye başkanlarına baksınlar. Yolları tuzlamayı unutan İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu, balık tuzlamayı unutmuyor. 
ÖNCELİKLE ÜLKÜCÜYÜZ
Geçtiğimiz günlerde sayın cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Trabzon ziyaretinde, 10 yaşındaki bir çocuğumuzun cumhurbaşkanımıza, kalpten ve içten bir şekilde ‘cumhurbaşkanı amcam’ diyerek seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu’na da bir takım söylemleri oldu. 10 yaşındaki çocuğumuzun içinden ve gönlünden geçeni söylemlerini eleştirilmesi, şehidimizin bacısına küfür eden Lütfü Türkan’a tek bir kelime bile edilmedi. Vatandaş bu haksızlıkları görüyor. Bizler milliyetçi hareket partisi olarak, öncelikle ülkücüyüz. Başbuğumuz Alpaslan Türkeş’in açtığı yolda genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli liderliğinde, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla ülkemin ve milletin bekası için kayıtsız şartsız cumhur ittifakı diyoruz. 
ELEKTRİK FATURALARI
Bütün dünyayı covit salgınıyla birlikte etkisi altına alan, zamlar ve artışlar var. Vatandaşlarımızın da bizimde canımız yandı evet. Özellikle elektrik zamları herkesi etkiledi. Sadece elektrik değil, su faturalarındaki artışlara da dikkat çekmek istiyorum. Bu zamlara yeniden düzenlemeler bulunabilir. Yeni düzenlemeyle umarım yapılan zamlar bir nebze olsun aşağı doğru çekilir. Her şeyden önce, ekonominin ötesinde, ülkenin ve milletin bakasıdır. 
SOSYAL BELEDİYECİLİK
Alanya belediyesi, sosyal belediyecilik ve üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde okulların açılmasıyla birlikte, öğrencilerimizin yararlandığı etüt merkezimiz faaliyette. Payalar mahallesinde, eski belediye binasının olduğu yere, öğrencilerimiz için bir etüt merkezi oluşturulacak. Bunların yanında ihtiyaç sahibi ailelerimizin yararlanabileceği kreşimiz yapım aşamasında. Aşevi çalışmamız da var umarım en kısa zamanda o da faaliyete geçecek. Kimsesiz yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için, huzur evi projemiz var. Alanya belediyemiz, Alanya’nın çehresini değiştirecek, ufkunu değiştirecek mega projelerime devam ediyor.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.