FLAŞ HABER, BAŞKAN ÖZÇELİK DÜĞMEYE BASTI.  İŞTE ALANYA ESNAFINI YAKINDAN İLGİLENDİREN KARARLAR FLAŞ HABER, BAŞKAN ÖZÇELİK DÜĞMEYE BASTI. İŞTE ALANYA ESNAFINI YAKINDAN İLGİLENDİREN KARARLAR


Türkiye’de girdiği ilk seçimde yüzde 6,19 oyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) ardından üçüncü parti olan Yeniden Refah Partisi (YRP), Türkiye çapında bir büyükşehir (Şanlıurfa), bir il (Yozgat), 39 ilçe ve 24 belde belediyesi kazanmıştı. Alanya’da 3 bin oy alan Fatih Erbakan’ın liderliğindeki Yeniden Refah Partisi, ilçede yeniden yapılanmaya hazırlanıyor.
YRP’NDE HEDEF İKTİDAR OLMAK
İlçe Yönetim Kurulu’nda revizyona gitmeye hazırlanan Yeniden Refah Partisi, Kadın ve Gençlik Kolları’na da önemli isimleri getirmenin planlarını yapıyor. Alanya’da 102 mahallede teşkilatlanmak için çalışmalar yapan Yeniden Refah Partisi, Türkiye’de ilk genel seçimde de iktidar olmayı hedefliyor. İlçenin önemli isimlerinin de yakından takip ettiği Yeniden Refah Partisi’nin yapılanma süreci sonrası sahaya inerek, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminin de startını erken vererek, 102 mahallede çalışmalarına başlayacağı gelen haberler arasında.