banner113

Yücel, ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı ile ilgili gazetecilere açıklamada bulundu

Yücel, ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor
29 Haziran 2018 Cuma 16:32

banner108
banner238

Yücel, "18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’ni gerçekleştirdik. Halkı yoğun mesai ve iş programından bir süre uzaklaştırarak nefes alma, dinlenme, eğlenme adına dolu dolu 3 gün  geçti. Başta kaymakamlığımız olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütleri,  basın, sponsorlar ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. 
HUZURLU VE GÜVENLİ ŞEHİR
Bizim amacımız her zaman için Alanya’nın yaşanılabilir, huzurlu, güvenli bir şehir olması ve gülen insan sayısını artırmak.  Festival vesilesiyle çok güzel bir atmosfer oluştu. Her şeyin biraz daha üzerine çıkılmak için gayret sarf ediliyor. Biz de bu sene Selçuklu dönemini işlememiz, Alaaddin Keykubat’a, ecdadımıza olan sorumluluğumuzu dile getirdik. 
KENT MEYDANI
Alanya’da öyle bir yoğunluk yaşandı ki baz istasyonları bile hizmet veremez hale geldi. Alanya’nın bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünüyoruz. Bölgenin de bir kent meydanının ne kadar gerekli olduğunu bu vesileyle görmüş olduk.  İnsanların rahat ulaşımı ve sanatçılarla rahat buluşabilmesinin daha rahat olabilmesinin gerektiğini de düşündük ve acilen bu şehrin kent meydanına ihtiyacını olduğu anlaşılıyor.  Bu vesileyle inşallah bu yıl içerisinde kent meydanına ilk kazmayı vurmak nasip olur” dedi. 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.